Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu sordular evet heyecanı yatıştırmak için sanırım
-
@d-ricardo Merkez bankası hazinenin mali ajanıdır. örneğin hazine borçlanma yetkisine sahiptir ancak borçlanmayı hazine adına merkez bankası yapar. Bence bu ilişkiyi sormuşlardır
-
@brkmrv geçmiş olsun ,saat kaçta girdiniz hocam,gelmeyen sayısı nı merak ettim bilginiz var mı
-
@Hipokrat reis bugün facebook guy mülakat grubuna bir arkadaş 3.komisyonda konya için 10 kişinin gelmediğini yazmıştı doğru veya yanlış bilmiyorum yazılanı aktarayım dedim saygılar
-
@sofuoglu kanka 97 idi sayı 87 ye düşmüş olur çok iyi haber ,eyvallah kardeşim ,selametle
-
Arkadaşlar komisyonun guy ne is yapar sorusuna verilen cevaba istinaden "herkes ayni cevabi veriyor. Nerden buluyorsunuz bunlari" dedigi tanim hangi kitapta var? Tuyoya baktim ama bulamadim. Hangi kitapta guy ne is yapar sorusunun cevabi var? Sizlerde varsa beni bi bilgilendirirseniz sevinirim.
-
@aycan tuyo da maliye bolumunde hocam . Sf 619 soru 98
-
@nrzmrh çok teşekkür ederim hocam
-
@aycan rica ederim hocam basarilar allah yardimciniz olsun
-
Guy ne iş yapar; verginin tahakkuk ve tahsiline ilişkin işlemlerin zamanında ve doğru şekilde yerine getirilmesi işlemlerini yapar. Bu açıdan kime karşı sorumludur gibi bir soru gelecek olurlarsa hazineye karşı sorumludur dersiniz. Ayrıca vergi ile ilgili konularda uygulamaya ilişkin görüş ve öneride bulunmak gibi görevleri de vardır ve maliye bakanlığına bağlı GİB de görev yaparlar gibi ek bir bilgi de verebilirsiniz. Ben bu şekilde bir cevap hazırlamıştım ama bana bunu sormadılar cevap özettir bu tarzda bir şey söyleseniz bence kafi
-
@Hipokrat ben de şimdi gördüm hocam yazdığını.. 10 kişi olayını ben de duydum öyleymiş..ben mülakata 11:45 gibi girdim öğle arasından önce
-
Neredeyse her 5 kişiden 1i yok.
-
@karakalpaklı nere icin bu durum hocam
-
Arkadaslar merhaba.
Suan sgk mulakati icin sira bekliyorum da ayni zamanda bugun guy mulakatinda var suan kacinci sirada ya i kacinci kisi girdi acil bilgi lutfen -
@arzegrisi hocam boşuna telaşlanmayın sgk mülakatınıza girin onu halledin sonra guy mülakatına gidersiniz eğer sıranıza yetişirseniz ne ala ama sıranız geçmişse biraz beklersiniz en son sizi tekrar çağırırlar. Biraz fazla beklersiniz başka bir sıkıntı olmaz
-
@by123 konya icinn soyluyorlar
-
@by123 Genel hocam. Ilk 5te her komisyondan birisi yoktu.
-
@karakalpaklı hocam siz girdiniz ozaman nasildi mulakatiniz istanbuldu sanirim
-
@nrzmrh Maliyeden sordu ilk soruyu. Bilemeyince bölümün kamu yönetimi dedi idare hukuku sordu.
Kamu hizmetinin ilkeleri nedir? Eşitlik ve objektiflik aynı mıdır? En sona tasarruf paradoksu nedir?Nasıl başladı nasıl bitti anlaşılmıyo.
-
@karakalpaklı anlayisli davranmislar hocam insallah bize de oyle yaparlar 4. Komisyonda girecegim ben de bolum ceko . insallah sizin de olur takip ettigim kadariyla cok emek verdiniz sizde insallah kazanirsiniz .