Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu Istanbul hocam, 4. komisyon.
-
@kübrahanne bu arada sorularınız ve bölümünüz neydi onuda paylaşırsanız memnun oluruz
-
@kübrahanne çok teşekkür ederim,gönlümüzdeki hayırlı olan olsun
-
@guyman Bölüm maliye.
Vergi harcaması nedir?
Yeniden yapılandırma kanunu soruldu ama ben soruyu o anki akıl tutulması ile anlamadım haliyle bilmediğimi ifade ettim.
Verginin kesinleşmesi.
Devletleştirme ve kamulaştırma arasındaki fark nedir? -
Bolum isletme
4. Komisyon
Tasarruf paradoksu
Odemeler bilancosu kalemleri
Hisimlik
Evlatlik
Ana hatlariyla boyleydi ama soru soruyu acti.Alt basliklara iniyorlar. -
@gmsmustafa il istanbul değil mi?
-
@karakalpaklı hocam söylendiği gibi güleryüzlü insanlar mıydı komisyondakiler, olası heyecanı azaltma noktasında yardımları dokunuyor mu
-
Kızlar , saçlarınızı topluyor musunuz açık gelenler var mıydı?
-
Mülakatta kurum sınavı yüksek olan kişileri zorluyorlar mı arkadaşlar, kurum sınavından iyi bir puan alıp mülakatı atlatan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa sevinirim
-
@yyy Daha girmedim ama toplamayı düşünüyorum:)
-
@sofuoglu Valla hocam ne güler yüzlü ne de asık suratlı. Normal bi mülakat komisyonu.:) Fakat şu var maliyeden soru bilemeyince doğrudan alanımla ilgili sordular. Bu şekilde yardımcı oluyolar.
-
@sofuoglu zorlamıyorlar kardeşim. Bir önceki sayfalarda bana sorulan soruları yazdım ordan bi çıkarımda bulunabilirsin. Hatta yüksek puanıma değindi komisyon beğendiğini belirtir bir yaklaşımla...
-
@karakalpaklı sağol hocam bilgilerin için inşallah hayırlı olur sonuçlar
@ansızınbirilan anladım hocam inşallah dediğiniz gibi olur. Çok bilgi kirliliği var bazı arkadaşlar yazılı puanının yüksek olması durumunda mülakat komisyonunun zorladığına yönelik söylemlerde bulunuyorlardı buna istinaden sorma ihtiyacında bulundum.
-
@sofuoglu pardon soruları Guy mülakat soruları başlığında yazmışım ordan bakabilirsin
-
@sofuoglu rica ederim. Başarılar diliyorum
-
@sofuoglu kurum sinavindan ziyade kpss puaninin yuksek olup diger kurumlara gecme ihtimali olabilicek adaylar icin o zorlamar diye biliyorum ben daha dogrusu konusulanlar bu yondeydi
-
Beni bitirdiler arkadaslar.
Istanbul 4.komisyon-uluslararasi iliskiler.
1-suriyenin komsulari
2-golon tepeleri
3-hizbullah
4-istenmeyen adam ilan edilmesi
5-muhtasar beyanname
6-munferit beyanname
7-biz tam mukellef miyz dar mi
8-aktifi duzenleyici hesaplar
9-alicilar bakimindan eksik rekabet piyasalari
10-oligopson -
@nrzmrh hocam benim 2017 kpss puanım bir takım sebeplerden dolayı düşük geldi bu sene;fakat, kurum sınavı puanım da hatırı sayılır bir puan. Umarım komisyon nezdinde olumlu bir intiba uyandırır bu durum.Bakalım hayırlısı olsun
-
@sofuoglu hocam benim de 2017 de hatri sayilir bir dususum var ve kurum sinavim da ortalamanin ustunde diyebilirim . Bende kurumda kalicilik gostergesi adina bunun iyi bir intiba uyandiracagina inaniyorum insallah bi yardimi dokunur hakkimizda hayirlisi olsun
-
@nrzmrh İnşallah benim kişisel düşüncelerim de bu yönde inşallah düşündüğümüz gibi olur hocam