Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@mucize2301 degilmis, uygun bir bluz giyen de oluyormus. oyle de bir denemek lazim aslinda
-
@friedman98 ne yazmistiniz
-
@friedman98 http://www.gib.gov.tr/sites/default/files/fileadmin/mevzuatek/gib_mevzuat/gib_a_grup_dosyalar/image005.gif
Bu Bölüm değil mi hocam diğer sayfalar da var örnek olarak
-
@ert1234 hocam Kosgep sertifikam vardı oraya da yazmıştım bunun hakkında soru sordular ne işe yarar, Kosgep nedir gibi sorular.
-
@stefanzweig abes bir şekilde belli olmuyorsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum ben pantolan giyme taraftarılıyım
-
@deepblue
Oglum mu:) guldurdun beni bu halimle:) sordular iste, daha aralarda mudahale edip baska seyler de sordular ama sanki ruyada gibiydim hatirlayamiyorum onlari. -
İşletme bölümüm. 3 iktisat sorusuna maruz bıraktılar sağolsunlar, canlarım......
Yds puanıma da ufak bir gömüş yaptılar, çok biliyorsun ya ingilizceyi söyle bakalım diye.....
Sorulara geçiyorum, ilk sorum gsmh arttırmak istiyorsun arz yönlü iktisat ekolleri çerçevesinde düşün ne yaparsın?
Soru 2: klasik okuldaki paranın miktar teorisi ile cambridge okulunu karşılaştır?
Soru 3: Şimdi sana bir hikaye anlatıcam keynesyen okul çerçevesinde düşün,
Benim bi' çocuğum var kreşe bıraktım bırakırken benn aldım, 5bin param vardı dursun dedim bankaya yatırdım, bir de kurda iyileştirme olacakmış al sat yapıcam kalan paramla da ben naptım?Teşekkürler bengidönüş. Kapanış.
Resmen rüzgar gibi geldi geçti.
Soru kısmı belki 1,5dakika sürmüştür.
Çok açıklayamıyorsun bile hemen kesip diğer soruya geçiyorlar.İçlerinden biri hakikaten sinir bozucu. Böcekmişsiniz gibi bakıyor, gerçi bana soru soran da hıııı çok biliyorsun sen hıııı gör bak neler yapıcam şimdi sana der gibi bakıyordu, bir ara neyse üfffff falan dedi hatta; şok oldum
Gerilmemeye gayret edin, gerilmek bir işe yaramıyor.
Ben heyecanlıydım, dürüstce de söyledim ilk mülakatım ve ilk olduğu için tedirginlik bir heyecan var diye.
Çok normal çünkü.
İlk soruda saçmaladım mesela, sonra beni ezerek şöyle olabilir mi böyle olabilir mi diyince toparladım. Modunuzu düşürmeyin. Bilmek zorunda değilsiniz ama orada dik durmak zorundasınız.
Başarılar, sevgiler -
@bengidönüş
Gecmis olsun Bengi.Seni de zorlamislar.Yds icin bana da ayni seyi yaptilar.Dedigin gibi tam soruyu cevaplamaya basliyorum daha cumlemi kurmadan kesip baska bisey soruyolar, dagitmaya calisiyolar.Normalde istedgi seyi anlatcam musaade etmiyo.Beklese ben istedigi seyi soylucem zaten.Bi ara alayci tavir oldu bana karsi.soyledigim biseye gulduler olur mu ya o gibilerinden.Arkadas noluyo dedim napiyonuzSenin sorularin da degisikmis.Kpss puanin yuksek mi? -
@1903bjk sana da geçmiş olsun. Hakikaten çok değişikti. Yerin dibine sokmaya çalıştılar resmen alenen
Evet 2016 puanım yüksekti yani yüksekti derken 86ydı.
-
@bengidönüş hocam geçmiş olsun öncelikle, kpss puanı üzerinden de bir sohbet gerçekleşti mi yds sohbetinin yanı sıra
-
Hemcinslerimi anlayamadım bu arada, kırmızı rujla gelen mi ararsın, 13cm topukla gelen mi, göğüs dekoltesi veren mi. Komik gözüküyor tatlışlarım. Biz çok eğlendik mesela.
Yapmayın. Ya da yapın gülsünler evet evet bu daha iyi -
@sofuoglu teşekkür ederim, hayır hiç sormadılar.
-
@bengidönüş geçmiş olsun
-
@bengidönüş
Sagol benim de asiri yuksek degil 88 ama heralde yds ve kpss dezavantaj ondan boyle yaptilar dedim
Kollari ve önü dantelli gomlek giyen de vardi.Hatta beyaz pantolonlu birini de gordum ben.
Neyse beklicez artik napalim hayrlisi olsun hakkimizda. -
@bengidönüş hocam 3.komisyon Konya için mi girdiniz?geçmiş olsun bu arada
-
Soru sayıları giderek artiyor mu ne son gunlerde girecek olan biri olarak endiselenmeye başladım...
-
@1903bjk 88 asiri yuksek degilmi
-
@Hipokrat o nereden çıktı?
Hayır.
Ankara 1.komisyon. -
@1903bjk gecmis olsun bnde 4.komisyonda mukakata giricem icim biraz rahatti cok spesifik soru yok zorlanmam diye.simdi benim de puanım 87 acikcasi senin sorularini gordukten sonra urperdim ilk 3u acikcasi bu sirayla sorulduysa beni kilitleyebilirdi. maliye beklerken suriyenin komsulari sorusu .hakkinda hayirlisi olsun simdiden
-
@friedman98 sağ olun Hocam