Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Eger facete denilenler doğru çıkarsa bu hafta mülakat tarihleri gelmesi lazım arkadaşlar inşallah gelir artık askerliği evliliği bekleyen insanlar var yazık valla yazık
-
bugün hepimiz bir elden araylım mı lütfen arkdaşlar . hepimiz aynı zamanda arrsak baskı oluyor
-
@Priss güzel insan yokmu bi haber gözün sevem
-
Dostlar ilandan kac gün sonra yapiliyor mülakatlar? 40 45 gün diyenler oldu doğru mu?
-
BİMER'e yazdığım gönderiye bugün cevap şu şekilde geldi: ...Gelir Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavının sözlü bölümünün tarihlerine ilişkin sınav kurulu tarafından herhangi belirleme yapılmamış olup...
Şu iki buçuk ayda hayattan soğudum yemin ediyorum.
-
@zenginmemur eylülde yapılmasın değil aynı zamanda yapılmasın diyor sgk mülakatınına girecek olanlar ki hiç kimsenin mülakatı garanti değil kimsenin bir yeri yüksek düşük gördüğü yok yaptığın genelleme çok yanlış
-
@zenginmemur bir de seç demişsin ki neye göre seçicem ben mülakat sonucum garanti değil hangisi olursa ona gidicem önemli olan kendi ayaklarımın üzerinde durabilmem benim için aynı güne denk gelmesi ben istemiyorum çünkü mülakat garanti cepte görmüyorum insanları ne kadar kolay yargılıyorsun seç diyorsun ki karşında ki insanların neler yaşadığını ne sıkıntı çektiğini ne hayaller kurduğunu bilmeden yazık biraz empati yapmayı dene kimsenin guy mülakatı olmasın dediği yok
-
@Dadaş Dediğim gibi bu hafta cumaya kadar da açıklanmazsa benim duyum aldığım kişi bilememiş olacak. bu hafta bekleyelim
-
herkes farklı konuşuyor. kime inanalım.
-
Bu hafta geleceğine artık ben de inanmıyorum, bayramdan sonraya sarkıtırlar bu gidişle, sınava başvurduğumuz site de "Sözlü Sınava Hak Kazandı mı?" ibaresi bile hala boş 2,5 ay geçmesine rağmen, 4300 kişiden sadece 2000'i kazanacak, süreç ilerledikçe mülakatı kaybedenler için(sadece guy mülakatına kalanlar) ne büyük bir yıkım olacağını tahmin edemiyorum
-
Arkadaşlar merhaba,öncelikle şu sgk ve guy mulakatlari ayni zamana gelirs tartismalariniz bizleride sıkıyor bilin isterim. Geçtiğimiz yil ayni güne guy ve göç mulakati gelen arkadasim vardi benim ikisinide girdi ikiside oldu kurmlar dilekceyle saatini ileri geri yapabiliyorlar en son siz giryorsunuz boyle bir durumda o gunun son gireni oluyosunuz fakat ikisined girebiliyorsunuz hak kaybi yaşanmiyor. Biliyorsunuz ki kimimiz çiftçi kimimiz memur çoçuguyuz belki de kimimiz aile gecindirmeye calisan bireyleriz yani öyle aman aman paralari olan insanlar değiliz yeterince masraf yaptik zaten, ayni gün olsun birakin vandan gelen arkadaş iki kere masraf yapmasin kalacak yer derdine iki kere düşmesin. Stresi, masrafi bir günde bitsin. Kimse size oraya giidin o zaman demez zaten. Nasibinizde mulakata hak kazanmak varsa ona girmekt nasip olur. Kendinizide bu sayfayi okuyanlarida yipratmayin. Çalisip puani alan hali hazirda a kadro meslegi olmayan herkes tabiki girecek onune gelen mulakata cunku garantisi yok olanlar zaten vicdani ve merhameti varsa girmez. Lutfen tartismalariniza bir son verin kalp kirmak kabe yikmak kadardir denir. O yuzden kalbniz ve niyetleriniz guzel kalsin. İyi günler herkese.
-
Ben artık sıkıldım mülakat ne zaman sorularına belli değil demekten.o yüzden bayramdan sonra olcak demeye başladım inşallah yalancı çıkartmazlar
-
@sofuoglu kaç gündür kafamı kurcalıyor bu durum 2300 kişi elenecek bu durumu düşünmekten ders bile çalışamıyorum herhalde mülakatı geçemeyenler kişiler için ilerki dönemler çok zor geçecege benziyor.Allah yardımcımız olsun gerçekten beklemek çok zormuş Allah hepimize sabır versin
-
@by123 dostum bende bunu demeye çalıştım ben şahsen aynı gün gelmesini istemem lakin gelecek ise de tercih yapmak istemem yukarıda arkadaş tercih yapsınlar görsünler demiş ben ona takildim yoksa hak kaybı yaşanmadan herkes gönül rahatlığıyla girsin nasibini alsın tecih yapsınlar demek çok ağır
-
"Bende az önce aradim gibi önce bilmiyoruz dediler sonra arkadaslarim aramislar bayramdan sonra tarih aciklanir denilmis dedim evet buyuk ihtimalle oyle olacak dedi.. üstatlar su an tatilde sonucta 5 komisyon olsa ve her komisyonda 3 kisi olsa 15 kisi olmasi lazim kurumda cogu kisi tatilde dedi.. peki tarihler aciklandiktan sonra 45 gun bekletirler mi dedim.. yonetmelikte 15 once tarih aciklanir diyo ama biz genelde 30 gun oncesinden acikliyoduk mecburi degil yani tarihlerden sonra 20 gun icinde hemen mulakatlar baslayabilir dedi..durum budur arkadaslar"
Bunu istanbul guy mülakat grubundan bir kız arkadaş paylaştı az önce
-
@keynesbaba sevinenden çok üzülen olacak maalesef kardeşim, Allah yardımcımız olsun
-
Oturup tarih beklemekle daha cok bekleyecez bi etkinlik falan yapalim dedigimizde millet nedense kafasini kuma görmüyor ama sorsan herkes şikayetçi
-
@magun aynı dertten şikayetçiyim hocam . sitem isyan ne varsa bu sayfada yapıyoruz biraz da twwet atsak herşey daha kolay olack inanıyorum. lütfen ilan gelmeden nasıl toplu hareket ettiysek şimdi de edelim arkdaşlar zaman geçiyor
-
Bayramdan sonra ilan edileceği umarım kesin bilgidir, hazırlanmak ve verimli kullanmak için uzun bir zaman dilimi buna göre planımızı oluşturabiliriz.
-
@dncryilmaz ohh be beklediğimiz cevap tarih belli olsun da ocak desinler ona göre planımızı yaparız saolasınızz..