Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bana göre bu forumda bu mülakatı bekleyen arkadaslara yapılacak en büyük iyilik şu duyum mevzusunu birakmak olacak tamam arkadaşların icerde gib de tanıdığı üstat mi dersiniz bilmiyorum artik olabilir ama burda şu duyumu aldim diyerek insanlari ümitlendirmeyin forumu yeni guy mulakat süreci başladıktan sonra takip etmeye basladim arkadaşların diğer duyumları doğru cikti mi cikmadi mi bilmiyorum ama kendi adima rica ediyorum artık israr edilse bile şu duyum aldim diyenler lutfen artik bisey diyip insanlari ümitlendirmesin lutfen.
-
Alınan duyumlar yazılmayacaksa Allah aşkına bu forum niye kuruldu insanlar duyduklarını sevinerek geliyo burda paylaşıyo ki sonunada ekliyo arkadaslar yinede kesin değil diye ümitlenmek istemeyen bakmasın bu başlığa yada girmesin foruma zaten tarih açıklanırsa siteden öğrenirler neyin kavgası bu ya
-
@mertbulut o zaman bende geleyim ortaya bisey atayim duyum diyeyim isteyen inansin isteyen inanmasin diyeyim burasi guy mülakat süreci yardımlasma başlığı duyum başlığı degil yada öyle de ben mi bilmiyorum acaba? Cikmiyor iste duyumlar üstat in dediği şuyu buyu kimseye saygısızlık etmiyorum amacim da o değil ama artik birakilsin şu duyum mevzusu artik
-
Burda duyumları paylaşan arkadaşların maddi bir cıkarı yok onlara herhangi bir katkısıda yok biz gecen guy sınavı alım öncesi 1000 sayfa duyum konuştuk örgütlendik mektup attık bazılarımız derse tekrar başladı duyuma inan yada inanma kendi tercihiniz ama soru paylaşacak hali yok burda kimsenin şu aşamada ankarada olanlar tanıdıgı bildiği olanlar duyduklarını paylaşıcak ümitlenmek istemeyende tarih sitede yayınlanana kadar foruma bakmaz artık saygısızlık boyutuna geldi duyum yazanlara saldırı
-
@Cerkes46 ben sizin için özellikle söylemiyorum nese sayfayı mesgul etmek en sinir oldugum şey o yüzden saygı cercevesinde isteyen istediği duyumu paylaşır inanıp inanmamak kişiye kalmış
-
Eskiden buralar dutluktu
-
@mertbulut israrla anlaamamakta diretiyorsunuz ben burda üstatlardan kasim aralik diye duyum aldim diyipte sonra gözünüz aydin bayramdan önce duyum aldim diyip farklı farklı şeyler söylemek sizce cok mantikli bişey mi ? Burda kimseye dem vurmuyorum maddi cikari yok demek nasil bir alaka onu anlamadım ben zaten kendi adima bir cook tarih duyumu aldığım icin bu başlık altında artik inanmiyorum hatta oturup ders calismaya dahi başlamıştım ama bir cok insan tarih verildiği için sonra olmadığı için üzülüyor yoksa elbette duyumu burda soyleyenlerin içerden haber aldığına inancim tam ama balon orasi ayri
-
@shadow dogru burasi tivitır priss fenomen ben de yancısiyım ne iciyorsunuz siz bu kafalar icin ya
-
@Cerkes46 Tamam ölese sizin dediğiniz gibi hiç bir duyum paylaşılmasın burda kimse bildiğini paylaşmasın çünkü hiçbir duyumun garantisi olamaz adı üstünde duyum sessiz sakin bekleyelim
-
Sinirlerin iyice gerildigi su anda yapilacak sey herkesin elini tasin altina koyarak birşeyler yapmasi. Twitter da sn. bakana ve sesi yuksek cikacak kisilere durumu kolektif bir sekilde anlatmak. Kesinlikle faydasi olur. Örneğin yusuf kaplana ve bazi yazarlara durumu izah ederek duyumlardan daha etkin sonuc alinabilir. Tabi bunun icin bi tarih saat belirlenmesi lazim. Burada kisir donguyle bu is hallolmaz.
-
@mertbulut aslinda haklisiniz varya foruma girip balon duyum yazilarini okuyup sinirimi bozacağıma girmemek daha iyi
-
Prissede laf sölenior mu pes
-
Çok değişik insanlarsınız yaa gerçekten @Priss şu tarihte ilan söylenecek dedi söylediği tarihte maliye bakanı guy ilanı vereceğiz dedi ne istiyorsunuz yani sanki tüm kurumlar ışık hızıyla atama yapıyor da gib bu kadar ağır herkes ilan diye ağlarken bu adam umut verdi nankörlüğün manası yok
-
Arkadaşlar forumda hakaret veya saygisizlik olmadığı sürece duyum paylaşılsin diyen de olabilir tersini diyen de, kimi duyumdan ümit alıp çalışmak istiyor kimi duyumla demoralize oluyor, bu noktada sen niye böyle düşünüyorsun demek kimsenin hakkı değil bu yapı meselesi, lütfen sadece birbirimize saygılı olalım ve kavga etmeden uzlaşmaya çalışalım.
-
burda etkinlik yapılsın sürec hızlansın diye cırpınan arkadaşlar var.sözde hepiniz mülakat tarihinin hemen acıklanmasını istiyorsunuz.etkinlik yapılsın deyince neden yoksunuz.beklemeyi hakediyosunuz siz.
-
Ben bayramdan once aciklancagi dusuncesindeyim hala insallah yanilmam.
Baska bi sehirde yasiyorum fakat Ankarada etkinlik yapilcaksa varim, katilirim.Yıldım artik.Gerekirse sorumlulugu alip konusabilirim. -
2 tane densiz giriyo gruba sinirini milletten cikariyo. Ayip arkadaslar. Priss ugrasiyo gidiyo sizin icin bilgi aliyor hala laf sokma derdindesiniz.
-
Uzun zamandır başlığı takip ediyorum. İlk kez yazma gereği hissettim. Bir işe kalkıştığınızda, yaptığınız işi beğenip onaylayan da olacaktır, onaylamayan da. Hayatta hiçbir zaman herkesi memnun edemezsin. Bu yüzden senin @Priss hocam vicdanın rahatsa sen söylenenleri kulak ardı et, yine doğru bildiğini yap. Ülke olarak zor süreçlerden geçiyoruz. Emin olun sadece GUY için değil, başka kurumlar için bekleyenler de aynı süreçlerden geçiyor. Birbirimize saygımızı yitirmeyelim. İnşallah sabrımızın karşılığını alacağız.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/4880-kurum-ici-gelir-uzmani-kadrosu-verildi HAla beklemenin mantıklı olacagnı düşünen arkdaşlara!!!!!!!!!!!
-
Eskiden buralar dutluktu