Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@magduriibfli Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Etkinlik diyosunuz yapalim. Ama twit mwit degil. Toplanalim ankarada. Gidelim gib binasinin önüne. Ordan meclise geçeriz olmadi. Aramizdan 2 3 temsilci secer baskanla ya da mv leriyle görüsme saglariz. Sesimizi herkes duymus olur. Ben teklifimi yaptim hazir bi sekilde bekliyorum..
@1903bjk Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Ben bayramdan once aciklancagi dusuncesindeyim hala insallah yanilmam.
Baska bi sehirde yasiyorum fakat Ankarada etkinlik yapilcaksa varim, katilirim.Yıldım artik.Gerekirse sorumlulugu alip konusabilirim.Bu fikirler güzeldi ama maalesef arada kaynadı
-
@sofuoglu Ankara'dayım ben varım
-
Arkadaşlar sgk denetmenlik mulakati hangi tarihte olacak ? Sizce de o mulakattan sonra olmaz mi bizim guy mulakati?
-
@Cerkes46 18-29 eylül arası olcak öyle olursa Ekim'e sarkar
-
@halilhy Daha önce ki yillarda iki kurum mülakati ayni tarih aralığına denk gelmişmidir acaba ?
-
@Cerkes46 Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
@halilhy Daha önce ki yillarda iki kurum mülakati ayni tarih aralığına denk gelmişmidir acaba ?
Denk gelmiş. Senin aynı güne denk gelirse bir dilekçe vererek en son güne erteleyebiliyorsun.
-
@halilhy var mı arttıran diyelim o zaman üstad
-
@sofuoglu 15 20 güne gelmese ilan en erken ekim gibi duruyor zaten en az bi 1 aylik süre vermeleri lazim mülakata çalışmak için.
-
tahminim 20 agustos falan gibi tarihler gelcek.20 eylül falan gibide mülakatlar yapılcak
-
@Guy63 hani denetmenligi isteyenin denetmenligi olsun da guya anca puani yetenler guy mülakatına gelsin diye düşünebilir kurum dedim
-
@Cerkes46 reis aynı fikirdeyim şu saatten sonra bütün olasılıklar ekimi gösteriyor, fakat;benim korkum daha da ileri gidip kasım ayında yapmamaları, çünkü belirli bir standartları yok, 2015 mayıs ayındaki sınavda mülakat tarihlerinin açıklanması ile mülakat arasında 47 gün vardı, 2015 kasım ayındaki sınavda da yanlış hatırlamıyorsam mülakat tarihlerinin açıklanması ile mülakat arasında 3 aylık bir zaman dilimi vardı. Şuan açıklayıp 30 gün sonra da yapabiliriz diyebilirler,5 ay sonra da yani.
-
Önümüzde ki hafta ilan gelir eylul 20 gibi mülakatlar olur . Twitter da yetkili bir kişi vmy sonuçları hakkında önümüzdeki hafta açıklanacak demiş bende buna göre yorum yaparak boyle düşünüyorum sabrımız kalmadı vallahi . Hayırlı cumalar herkese
-
Vmy ve sgk başkanları şu tarihte diye açıklama yapıyorlar en azından gib de böyle bişey olmaması çok garip gerçekten
-
Aradığım adam durumun farkında olduklarını çok kişinin aradığını söyledi inşallah haftaya açıklarlar tarihleri
-
Daha 2 yıl öncesine kadar Gelir uzmanlıgi sureci bastan bilinen bi meslekti.Maliyede gercekten bir seyler oldu olmayada devam ediyo.2016 kpss sonrasi duy muy mhuy niye gelmediyse bunu yapan dusunce bu mulakatida geciktiriyo.Artık bu kesin.Bu forumda en cok alimin yapildigi maliyeden bi duyumu olan bile yok dogru düzgün.Cünkü benimde gerek memurlarda okudugum gerekse izlenimlerim bu yönde.Sanki maliyede bi degisiklik olacakmıs gibi geliyo.Mhuy ilanida bekletiliyo.Ne olur kurumda calisanlar bir seyler soylesin yeter artik cok bekledik.
-
aniden gelen "biz bunları hakedecek ne yaptık?" hissi.
-
@gokhangermen ne yaptik bn sana soyleyim meslek kazandirmayan bolume gittik.Sana souyorum ozelde calis diyolar.Ne is yapcam bn sana soyleyim evrak getir evrak gotur al asgari ucreti.Asgari ucret degil 3000 tl bile verseler bizler evrak getir götürmek icin okumadık.
-
Hala iibf yazman hevesinde olanlar var.Universite olsunda gozuyle tercih yapanlar hala var degismemis.
-
@zenginmemur özel sektörde çalışan arkadaşlarım aynı senin bu dediğinin sonucunda "mesleki tatminsizlik" yaşıyorlar.
-
Maiyede degisiklikden haberi olan varsa yazsin