Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
O değil de anne babaya "teknolojik aletlerin kullanimini anlatmak" tan daha zor bisey varmis. O da"kpss-kurum sinavi-mulakat"surecini anlatmakmis.
-
@1903bjk biz bile 3 yılda zor öğrendik
-
ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK:
Organizmanın göstermiş olduğu tepkilerin sonuca ulaşmaması durumunda, sonucu değiştiremeyeceğine karşı oluşan inançtır. Bireysel ve sadece bir kehanetten ibaret olan bu durumdaki birinin benlik saygısı düşer.En kotusu de bu.
-
Bugun babam dile dokemediklerimi doktu ve sizin mulakat yalan oldu unuttular galiba sen diğer sinavlara hazirlanmaya başla dedi.
-
@1903bjk kavramsal sıkıntılarım var doğrudur fakat çözümlemelerim harikadır yani şöyle söylemeliyim şuan arkadaşlarım arasında guyda mülakata kalıp tarih bekleyen tek kişiyim onlar süreci baştan yaşayacak ve yeniden ilan gelmesini kurumun sınav yapmasını mülakata kalmayı ve kazanmayı bekleyecekler biz ise çok şanslıyız çünkü kazanmak üzereyiz son aşamadayız bırakalım ailemizde çevremizde kim varsa ne derlerse desin kazanacak mıyız kazanacağız şanslımıyız şanslıyız yaslanıp geriye kazanacağımız günü bekleyelim lisanımın bu şekilde olmasını ise son zamanlarda izlediğim kişisel gelişim videolarına borçluyum galiba
-
@Klay-Thompson
Bardağin dolu tarafina bakmak lazim haklisiniz ama benim bardak kirildi artik -
@1903bjk biraz daha sabır hayırlısıyla bekleyelim
-
Insanlar gülüyordu de
Trende vapurda otobüste
Yalan da olsa hoşuma gidiyor, söyle
Mülakatlar bu hafta açıklanacak de.
Kahır hep kahır hep kahır hep kahır
Bıktım be. -
@karakalpaklı
Guluyor insanlar şen şakrak,
Kahkahalarindan camlar kirilacak,
Falinda yollar var bucak bucak,
Gordum mulakatlar bu hafta aciklanacak -
Ilan bekledik aylarca
Sabrettik konuya komşuya
Sabahlara kadar çalıştık hukuka
Bu sözlerim gelir idaresi başkanlığına -
@karakalpaklı
Komsunun agzi torba degil ki buzelim,
Basimizi alip hangi diyara gidelim,
Derdimizi kime anlatip dinletelim,
Hadi toplanin dostlar Gelir Idaresinin kapisina gidelim -
@1903bjk
Beklemekten ruhumuz yoruldu
Gib'i arayacak kontörümüz yoktu
Artık dayanamıyoruz
Aç kapıları Gib biz geliyoruz. -
@karakalpaklı son noktayi koydun bencedaha fazla soze gerek yok
-
Beşik gibi sallanıyoruz bari ilk iş günümü görseydim
-
Tecili bozdurup askere gitmeyi düşünüyorum sonuçta bu beklemenin sonunda mülakatı geçememekte var zaman boşa gidiyo.Eylül de mülakat olsa mülakatı geçtim diyelim ocak gibi iş başı yaptırıldı diyelim iş başı tarihinde askerde olsam durumum ne olur acaba bi sıkıntı olur mu ??
-
2016 kpss puanlarımızı perşembe günü öğrendik, guy sınavını sn bakanın twitter hesabından bi perşembe günü müjdeledi, guy sınavını kazandığımızı yine perşembe günü öğrendik. Mülakata gireceğimiz tarihleride inşallah bu perşembe öğreniriz.
-
@bıçak-sırtı Öğretmenler daha organize çalışıyolar
-
@ali27 bende askerde olacağım şimdiye kadar öğrendiğim kurumun seni beklemek durumunda olduğu
-
@Fabrizio bu nasıl bir dikkat hocam imrendim gerçekten
-
https://youtu.be/j_CAEvz-Snc Arkadaşlar lütfen bu videoyu sonuna kadar izleyin konuyla alakası yok ama Türkiye'deki burokrasiyi ve bürokratların ne kadar zayıf donanımsız olduğunu görelim . Belki ilerde içimizden birileri bürokrat olacak aynı hatalara düşmeyelim .