Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
arayan varmı bugün?
-
Biz bittik ya valla billa bittik çok mu zor Allah aşkına bir mülakat yapmak
-
Yok ya bilerek yapıyolar ne kadar uzatsak iyidir bidaha kadro acmayız diye yapıyolar yoksa hiç bir mantığı yok şu kadar insan bekletmenin hepte aynı cevap siteden takip edin
-
@Priss @paretowilfredo üstadlar yok mu bir gelisme bekleye bekleyen turşu olduk, iyi kötü ne biliyorsanız söyleyin lütfen
-
GIB'i aradım bizim bir bilgimiz yok buna sınav kurulu karar veriyor sınav kuruluda daire başkanı ve üst kuruldan oluşuyor yakın bir tarihte mülakat olmayacak gibi gözüküyor dedi. Yani bayram sonrası olur ama dimi dedim bayram önceside olabilir belli olmaz sonrada olabilir yani ben bir iki hafta içinde olmayacak dedim dedi.
-
arkadaşlar rica etsem biri bana hesabımı nasıl kapatabileceğimi anlatabilir mi? alakasız mevzu olduğundan özelden de cevap verebilirsiniz konuyu dağıtmamak için
-
@ayçan Hesap kapama olmuyormuş ben sormuştum
-
@Manolya ne demek olmuyormuş hesap benim karar benim niye kapatamıyoruz sayın @paretowilfredo
-
@ayçan Bilmem Paretoya sor
-
@Manolya hocam üç defa farklı günlerde aradım üçünde de aynı kişi ile konuştum ve üçündede farklı konuştu...en son iki gün önce aradım gayet olumlu konuştu neredeyse yarına açıklanır diyecekti ama anladığım kadarıyla kimse bir şey bilmiyor bekleyeceğiz malesef...
-
@mehlikasultan Ben yakın zamanda mülakat tarihi açıklanacak öyle hissediyorum. Zaten çok olumsuz da değildi telefondaki kişi
-
@Manolya İnşaallah hocam...En son çok olumlu konuşmuştu bende öyle düşünüyorum açıklamalılar artık
-
@mehlikasultan İnşallah kardeşim hepimiz dua edelim de açıklansın diye açıklansın
-
@aksaclı Dostum ben duyumumu paylaştım. Bu hafta ya da en geç gelecek hafta diye beklemedeyiz bakalım doğru çıkacak mı.
-
@mehmedoglu Teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur yoksa sıkıntı.
-
@Priss inşallah hocam, beklemek kadar zor bişey yok
-
@oguz23 hocam alakasız değil, her konu ile alakalı. Eksiklerimizi bilelim ki mülakat tarihi kadar önemli bir konu. Teşekkür ederiz. İnşallah tarihimizden öğrenip, biz kendi çocuklarımıza biraz daha iyisini bırakırız. Not: İngilizce veya değil yabancı dil her uzmana her müfettişe gerekli, 5-10 yıl farketmez öğrenmek lazım.
-
@Fabrizio en son.gittigim falci da bana mulakat sonucunu ya da tarihini bi persembe gunu ogrenceksim dedi:)
-
@aycan Dostum daha evvelki troll vakalarinda ortaligi karistirip karistirip hesabi kapatip kactiklarindan hesap kapama fonksiyonunu kaldirdik. Yasaklama yoluyla yapabiliriz sadece. Ayrica siz nereye? Forumu nicin sizsiz birakiyorsunuz
-
@aksaclı Biraz daha sabır