Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@yağmurzamanı kardeş sen bu komisyona küfür mü ettin ne ettin:))
-
@Atlantiss23 bilgisayar felan var mıydı varsa ne yapıyorlardı sağ olun Hocam:)
-
@yağmurzamanı Hocam elçiliğe falan mı alacaklar sizi bu nedir yahu:)))
-
@yağmurzamanı Kardeşim liverpool beşiktaş maçı gibi olmuş son saniyeye kadar baskıyı bırakmamışlar. Hayırlısı olsun hakkınızda.
-
hepsine cevap verebildin mi birde kaçıncı komisyonda girdiğinizide yazarsanız arkadaşlar daha iyi olur
-
Arkadaslar KPSS puanım baya iyiydi kurum sınav puanım cok iyi degil ortalama .Neden guy? Sorusuna ne cevap vermeli?
-
@yağmurzamanı TBMM başkanı olmadığında Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanvekili cumhurbaşkanına vekillik eder değil mi?
-
Adiyaman icin giren arkadasi baya zorlamışlar harbiden. Kaymakamlik mülakatı gibi geçmiş. Hayırlısı olsun. 3 kişi var ve her biri ayri puan veriyor. Önlerinde pc
-
Bir de herkese gelecek olan guy ne is yapar? Sorusuna net ve guzel cevabı olanlar paylaşabilır mı?
-
Evet cb yokken vekalet tbmm bsk
-
adıyaman için giren arkadasım bölüm maliye
doğal işsizlik
ikame etkisi
hayvan bulunduranın sorumluluğu -
@maliyeci07 neyi ölçuyolar biliyor musun adayin tepkisini. Herkesin kacirdigi sey tam olarak bu dostum.
-
@Atlantiss23 pc den neye bakıyorlardı sizce sorular felan mı vardı
-
@ali27 Cumhurbaşkanı yardımcısı vekalet eder
-
@ert1234 başvuru formu duruyor pcde sanıyorsam. Soruları kitaptan soruyorlar. Ne denk geldiyse hayvan bulunduranin sorumluluğu nedir ya
-
@Kullanıcıadi Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017 içinde söyledi:
Bir de herkese gelecek olan guy ne is yapar? Sorusuna net ve guzel cevabı olanlar paylaşabilır mı?
Dalga mı geçiyorsunuz başka ilan mı geldi dicem bunuda zor kopardık zaten
-
@Baumol Bu yeni değişiklikle gelen bişey mi ? Ben TBMM başkanıda yoksa TBMM başkanvekili vekalet eder diye biliyorum.
-
Üst uste sorular geldi. Neye cevap verecegimi sasirdim. Tabiki hepsini bilemedim. Hatta kist amortisman sorusu kapidan tam cikarken geldi aklima ama artk iş işten gecti.Ama şunu anladim. Emin oldugum cevaplarda bile komisyon baskani beni hep yaniltmaya calisti. Ornegin şu milletvekili sayisi. 650 olmasin o diyerek tepkimi olcmeye calisti. Yok efendim 600 dedim
-
@Fabrizio 80 müfettiş yardımcısı ilanı gelmiş:D
-
@ali27 mevcut durumda TBMM Başkan vekillerinden birisi vekalet eder Başkan yoksa