Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Arakaslar bir tane bile Ceko cu yok mu allah askina ne soruyorlar hangi derdtennsoruyolar allah rizasi icin bi soyleyin ya sorulari soylemeseniz de dersleri soyleyin ona gore hazirlikli olalim ?
-
@brkmrv tabi ki öğrenirsem yazarım ama mülakata giren arkadaşlar buraya yazacaktır inanıyorum buna yürekten
-
@Hipokrat ben de inanıyorum..sonuçta nasip
-
Arkadaşlar merhaba.4.komisyon.İstanbul için girdim.kamu yönetimi mezunuyum.bankacıyım.4.komisyon için çok zorluyor gülümsemiyorlar bile diyorlardı ama sıcak davranıyorlar.ilk kendini tanıt dediler.tam tanıtamadan araya girdiler.bankacısın banka ile ilgili soralım dediler.bankacılığın fonksiyonlarını sordular.merkez bankası faizleri nelerdir.ailenden bahset.bütçeve mali anestezi nedir.insan heyecandan kendini istediği gibi ifade edemiyor ama illaki birşeyler söylüyorsunuz.hepimiz için hayırlısı olsun
-
@sofuoglu burdan bakabilirsiniz
http://www.mahfiegilmez.com/p/gostergeler.html -
@nrzmrh hocam bölume takilma herkese karisik soruyolar
-
@turkkızı teşekkürler hocam
-
"Alıntı"
Bölüm maliye
3.komisyon konya
Neden guy
neden konya
Döviz kuru ne demektir
Çapraz Kur ne demektir
Döviz artarsa mb napar
Bütçe ilkeleri
Gelecek aylara ait giderler hesabı nasıl çalışır -
@sofuoglu adamsın kardeşim eyvallah
-
İktisat mezunuyum bugün baya zorladılar beni mülakatta para arzı tanımları soruldu m1 m2 m3 diyerek cvlapldm açıkladım m2y yok muydu birde diye tekrar soruldu 2007yılında kaldırıldı yeni tanımlar geldi şeklinde cvp verdim hata mı yaptım acaba arkadaşlar?
-
Arkadaslar issiz olanlara oncelik verilmesi gibi bir durum var mi?
-
@kamucuiibf 4.komisyon ilk 60 kisiyi mi aliyo
-
@nrzmrh olması gerekende bu zaten ama komisyonun kriterlerini bilemiyoruz
-
@msaka oyleymis
-
@d-ricardo sadece bu mu soruldu ?
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak. Listenin sonlarında olanlar sabah 8.45 de orda olmak zorundamı
-
@ansızınbirilan nolur nolmaz sen 8:45 te orda ol aklın kalmasın en azından..
-
@d-ricardo dogru soylemissiniz kalkti m1 m2 m3 var sadece artik. Sadece bunlar mi soruldu..hangi komisyonda girdiniz?
-
@ansızınbirilan baska bi mulakatla cakisma durumun mi var
-
@Del-Piero sgk ile mi cakisti dilekce vermedin mj benim de cakisti dilekce verdim sgkyi 1 gun sonraya attilar