Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Bir de bugün açıklanmazsa iyice bunalıma gireriz herhalde.Muhteşem algı var grupta.Her nasip vaktine esirdir.Hayırlısı ne ise o olsun
-
@smith, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@davetsiz Arkadaşların hakkına giriyoruzda alakasız şeyler yazıyoruzda.Aynı durumdayım kardeşim askerlik duruyor.Sevdiğimiz felan onlar hikaye oldu zaten onu evlendirdik
Hocam gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama koptum, geçmiş olsun
-
Bugün nasıl vakit geçirmeyi düşünüyorsunuz arkadaşlar Ben hiçbir şekilde geçiremiyorum da biraz tavsiye alayım
-
@bıçak-sırtı cinsiyetinizi bilmiyorum ama en güzel vakit gecirme yöntemi alışveriş üstüne tanımam
-
-
@guydemapusant para??
-
@guydemapusant ben bi gratisle watsons yapayım o zaman teşekkürler
-
gözüme uyku girmedi:(( inşallah beklediğimize değer..
-
@mağdurum alışveriş yapmasam bile geziyorum illa ki almıyorum
-
@mağdurum tester ürünlerini dener atanınca da beğendiklerimizi almaya gideriz ️ Çoluk çocuk rızkını oraya yatırır bir ay baba beni affet diye pankart açarız
-
@guydemapusant alasim geldiği için gezmiyorum bile vala.resmen nefis nasil köreltilir onu öğrendim. inşallah aciklanir da kurtuluruz
-
@bıçak-sırtı tester denerken sanki herkes bana bakıyor hissi
-
Üç gündür kendimi temizliğe verdim, annem yaşadı=) ilk hafta girenlerdenim, aklım kıt eriyo ne zaman girdim, ne sordular... İnanıyorum ki hepimiz hakettik en başta sabrederek,bekleyerek.Bundan sonrası nasip artık.Hayırlı gelsin sonuçlar
-
Dinleyin ulan develer baba takımında haracını kestik
Kemal geliyormuş vaziyet alın burası karışacak -
@bıçak-sırtı biz arkadaşla iş çıkışı cevahire gidip tester sıkıp maça giderdik kötü kokmamak için çalışıncada değişmiyor rahat ol
-
kafayı yedirdiniz bana amk
-
Bugün açıklamazlarsa benimkini açıklamasınlar sinir geldi bana yeter
-
Arkadaşlar merhaba, burayı birkaç gündür eşim için takip ediyorum. Üst Kurulda çalışan bir uzman yardımcısıyım bende.
Gerçekten çok büyük beklentiler oluşturmuşsunuz gece gündüz demeden takip ediyorsunuz. Allah herkesin emeğini boşa çıkarmasın. Ama unutmamak gerekirki herşey demek değil devlet memurluğu. Önemli olan mutlu olmanız bunu gerçekten en içten dileklerimle söylüyorum. Bunu söylemek senin adına kolay diyebilirsiniz ama gerçek bu. Kazandığınız paranın bile çok önemi yok mutlu olmadıktan sonra. Kısacası mutluluğunuzu hiçbirşey engellemesin sonuç ne olursa olsun. Herkesin hakkında hayırlısı olsun... -
@üstkurullu06 sizin bir bilginiz var mı peki ne zaman açıklanacağı konusunda
-
@üstkurullu06 cümleye üst kurul memuruyum diyerek girip, bu her sey degil diyerek bitirmek ...