Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@tugba87 aradığım yorum bu...insan evladı hamallık yapar gene evine bakar tok karnına olsada bakar biz Bu coğrafyada bunu gördük dinledik onun içindir ki hak alabilmek umarım alırız Tuğba hanım
-
meslek sahibi olup mutsuz olmak bence de daha iyidir. Bu hayat parayla dönüyor bazı şeyler için para lazım ama her şey para değil elbette. Ama şu devirde ailene yardım edeceksin para, evleneceksin para, evleneceğin kişi mesleğine değil para kazanmana bakar mesela...
-
@bonus size katılmıyorum ben düz memurum ve uzmanlık sınavlarına hazırlanıyorum eşim ise müfettiş olmamı asla istemiyor düzenli bir hayat ve kocasının saat 5.30 evde olmasını eviyle ilgilenmesini istiyor şuan aldığım maaş ile kıt kanaat geçiniyoruz ama müfettiş olup eve geç gelip sürekli il değiştireceğine böyle yaşayalım daha iyi diyor.Yani bu tamamen hayattan ne beklediğinize bağlı.
-
bunları bosverınde duyum var mı duyum
-
@üstkurullu06 nickname olarak bile üstkurullu'yu kullanıp devlet memuru olmak çok ta önemli değil arkadaşlar önemli olan mutlu olmak demek te ayrı bir ironi gerçekten.
-
Yorumlara bakıyorum atanamayan ogretmen iiibfli yas gelmis 30a dostlar sucu birazda kendimjzde arayalim lutfen boylece daha gercekci oluruz.Bizler kendi hatamizi cekiyoruz gidin arastirin mimarlik okusaydik eczacilik tip yada muhendislik eminim bu sohbetleri yapmiyo olurduk.Tamam memurluk iyi guzel hos ama bakin daha hakkimiz olan atanma islemmiz bile ne kadar uzun suruyo sonrada bu forumlarda sesimizi duyurmaya calisiyoruz.Kisacasi lisans mezunlarindan rn cok derdi cekenler tmciler.Pdrsinden sosyolohisine kadar hepsi Turkiye sartlarinda maalesef is yapmjuo para kzandirmiuo.Para kazanamiyinca hayalllerimiz gerveklesmiyo hergun asabi oluyoruz stresli oluyiruz.Haksizsam haksiz oldugum yerleri yazin ama Ulkemizin sartlari maalesef bu sosyal bilimlerden cok zor hayat gecindirmek.Bu donemde adam hala iibf yziyo neymis idari hakim kaymakam olacakmis
-
bu arada kurum sınavında elenen bir arkadaşınız olarak burda kazanmasını dört gözle beklediğim güzel insanlar var inşAllah emeklerinizin karşılığı en yakın zamanda sizi bulur.
-
@maliyeciniz her unvanı degerlendirmeliyiz
-
Diyodular pdr soyle boyle ne oldu ondada atama yok
-
Buraya, bir inanç bir inat koydum.
Tut ki unuttun, tekrar bak,
Oinat neyse sen osun.Buraya yolun yokuşunu koydum.
Bildiğim için yokuşu.
Zorlanırsa nefesin, unutma,
Ciğer kendini en çabuk onaran organ,
Valla bak, aklında bulunsun.Buraya umutlu günler koydum.
Şimdilik uzak gibi görünüyor,
Ama kimbilir,
BİRAZDAN UZANIP DOKUNURSUN( Amin inşallah)Birhan Keskin
-
@guyan-gelmiş eşiniz işsiz olsaydı evlenemezdin ama bunu da böyle düşünün. emin olun işsiz yaşamak sizin şu durumda yaşamanızdan daha kötü böyle düşünün bence
-
Cok yiğilma var iibf mezunlarinda toplasan 2.5 yilda 2000 kisi ise baslamadi
-
@subay hocam Şırnak'ın neresindesin?
-
@nrzmrh bikini değiştirme şansımız var mı alt kurullu diye kurulsuz da memur falan
-
@bonus ona kesinlikle katılıyorum iş sahibi olup mutsuz olmak işsiz olmaktan daha iyidir ona tek sözüm yok.Ancak doyumsuz olup maddi açıdan kendini fazlasıyla tatmin etmek için sahip olduğun maneviyatı feda etmek çok yanlış ve bunun örnekleri oldukça fazla
-
@sweeney_todd niki olacaktı özür diliyorum kelime kendini çeviriyor
-
Bende düz memurum ama hep A grubu istemişimdir yaş 35 olsada devam ediceğim ha memurluk sıkıcımı sıkıcı mutlumuyum değilim ama şükür işim gücüm var olumsuz sonuçlansada benim için işim var en azından diyebiliyorum. Memurluğu içi boş iskelet sistemine benzetirim hep.ama işsizlik nedir onuda bilirim 4 yıl işsiz kalmış biri olarak inanın bana mutluda olmasan memursun sonuçta işin gücün var para kazanıyorsun hayatını idame ettirebiliyosun ailene destek olabiliyorsun herşeyden öte kafan rahat bikere.öbür türlü belli bi yaşa gelip anneye babaya el açmak çok daha zor.sinir sıkıntı stres zaten içten içe çürütüyor insanı bu süreçte.ülkenin şu şartlarında işsiz kalmak gerçekten zor allah herkesin yardımcısı olsun bi an önce atanırsınız umarım
-
üst kurul da 6000 tl maaş alıyorsunuz. eşim de memur olsun diyorsunuz. ve diyorsunuz ki memurluk her şey demek değil. değerli kardeşim sabah 9 akşam 9 haftada 6 gün asgari ücretle çalıştın mı sen hiç. üstelik maddi sıkıntılarla boğuştun mu. kamuda bir çok mülakattan elendim. üzgünüm bana torpil yapacak üst kurullu ne eşim vardı ne de akrabalarım. lütfen dalga geçer gibi yorum yazmayın. @üstkurullu06
-
@guyan-gelmiş tabiki maneviyatı kaybetmemek lazım. O konuda sözüm olmaz. Benim vurguladığım şey işsizlik ve para olmaması çoğu şeyi ertelememize neden oluyor.
-
@balans-etkisi tamamda bu dediklerinizden bahsettim bende. Tercüman oldunuz teşekkürler.