Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu there will be blood 2007 filmi ama ben daha yeni izledim 2 oscarli muhtesem bisey tavsiye ederim
-
@kzxp inanılmaz güzel bir film ölmeden önce izlenmesi gereken filmlerden biridir insanın içini parçalar haline şükredersin
-
@sofuoglu o zaman izleme:) ama efsane bir film . hala unutamıyorum
-
@kzxp çok fena filmdir kendileri gerçekten etkilenmek isteyenler izlesin
-
bakın filmin mağdurları bir bir damlıyo:)))
-
@ukraynali hemen hemen herkesin öyle geçmiş. Komisyon güzeldi bakalım sonuç nasil olcak
-
Bu gece nasipse 23:59:59
-
gece 02.00 ye kadar acıklansada hem @Priss yanılmasa hemde biz artık kurtulsak...
-
@sofuoglu Aamir Khan filmlerini öneririm ;))
-
@Priss hiç mi haber yok hocam
-
Forum kalabalıklastikca boş yapanda çok olmaya başladı burda neyi kime ispat etme çabasındasiniz anlamadim yazdiklariniza cevap versek konuşma uzayıp gidecek insanların buradaki sıkıntısına bak yok bundan haberin var mı şundan haberin varmı nedir bu marjinal görünme cabaniz? En iyisi yazmamak muhatap olmak zorunda kalmamak.
-
@priss priss nerdesin aşkım Bi tanem ığ ığ.. Çol heyecanla bekliyoruz. Bir yardımcı olsanız reis
-
@gizo11 hissiyat mı?
-
@skryekndmr @tugrulkocer
Bitince elbet açıklanacak.
Yok şu saat yok şu gün demek sadece afaki konusmalardir.
Ya tutarsa.
Ya da forumlarda insanları tutmak için...@tugrulkocer
Yok Üstad şöyle dedi,yok durum bu diyen kim olursa olsun itibar etmeyiniz.
Devlet çalışıyor,sizlere en sağlıklı sonucu ulaştırmak için@tugrulkocer
Bu tür söylemler ile gençlerin aklında soru işareti bırakılıyor.
Komisyon üyesi hiçbir üstad bilgi paylaşımı yapmaz. -
@cerkes46 tşk ederim sağolunn
-
@skryekndmr bunları yazmışta bu foruma gönderme yaptığıni düşünmüyorum çünkü priss de diğer duyumu olanda hiç biri komisyon üyesinden duyum aldim diye bişey demedi.
-
@cerkes46 kendisi zamanında bilgi alınca nasol alıyordu o zaman.. Şimdi alamıyor. Üstadın yanında olan üst seviye görevlidir.. Pris iyi niyetli biri. O çalışıyorlar diyor da o zaman sorarlar adama nereden biliyorsun diye. Çalıştığını.. Açıklama yapmıyorsa. Artık Tuğrul kooçer zayıftır
-
@cerkes46 tuğrul hoca bunları nereye yazıyor acaba ?
-
@skryekndmr Twitter'da
-
@kürşad-atilla Kürşat kardeş mi desem Atilla kardeş mi bilemedim iki isimde çok güzel. Kardeşim ne demek istediğimi anlamadin galiba ben burda duyumu olanlara bişey demedim priss başta olmak üzere diğer duyumu olanlar komisyon üyesinden duyum aldim diye bişey demedi Tuğrul hoca komisyon üyesinden duyum aldım diyen yalan atıyor demiş ya