Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Tamam şu an tam olarak hazırım. 100e kadar sayacam, açıklayın hadi.
-
aaaaa o adam ismail aslan mıymış. bilmiyordum.
-
@james-buchanan gib den organizasyon yapısına gir ordan insankayakları daire başkanının resmine bak anımsarsın
-
@ansızınbirilan gözlüklü bıyıksız biri mi kendisi
-
Şahsen yarın geç saatlerde bekliyorum açıklanmasını. Hakkımızda hayırlısı.
-
@berdinyen evreni negatif enerjiyle doldurmayalım pilizzz
-
@zeljkobra kardeşim diğer arkadaş da yazmış. Kurduğum cümle çok uzun ve zor kelimeler içermiyor. Listede daire başkanının imzasının olması o listenin diğer üst makamların kontrolünden geçmediğini göstermez. Sakin olun cümleleri anlayarak cevap verirseniz daha iyi olur.
-
@maliyeciniz
Vaay bi beşiktaşlı daha -
GİB in şu yaptığı modern işkence. Arayınca da tersleyip kapatıyolar. Allah hayırlısını versin biraz da sabır
-
@1903bjk babadan evlada İstanbulun sayısından sonra gözümü kırpmadan yazdıran sebeptir Vodafone,zemin müsait olursa nikahı da orda yapcaz bekleriz :)))))
-
@maliyecii nezaman aradınız 17.00 dan sonra arayıp görüştüyseniz aklıma birşeyler geliyor
-
@maliyeciniz
Benim de babadan aa hadi bakalim hayirlisi olsun insallah simdiden:) -
yine burası bayaa gerilmiş hınhınhın... Tuğrul hoca dün; bugün yarın yok. Ne zaman biterse. Bunu ancak üstadlar bilir demiş ne demek istemiş acep
-
@maliyeciniz hocam inş senin dediğin olur da tahminim pozitif enerjiye dönüşmez yoksa halimiz duman
-
Kesin CUMAYA kaldı bizim iş.GİB guy için cuma günlerini çok sevmiş
-
Eee yok bişey
-
@tugba87 tuğrul hoca ya bel bağlamayin bir şey bildiği yok. Zaten kendisi diyor her seferinde hissiyat diye..
-
-
@maliyeciniz @aycan da cok cimriymis yahu ceyrek ne tum besiktaslilar adina bi tam da benden
-
Açıklandı