Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@deepblue düşünemiyorken bile yaşaması nasıl olcak bakalm️️
-
@sweeney_todd evet ihsliyim
-
@deepblue yukardan mı başlıcaz aşağıdan mı? 3 gündür bunu düşünüyorum mideme kramplar giriyor.
-
@gokhangermen, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@deepblue yukardan mı başlıcaz aşağıdan mı? 3 gündür bunu düşünüyorum mideme kramplar giriyor.
valla ben yukardan başlarım.zirveden dibe dogru gitmek daha iyi
-
@gokhangermen hocam sizin anneniz mi sen en alttan başla bakmaya demişti
-
@sofuoglu ahaha evet
-
Tc mi takip etsek yukardan baslayip isim mi soyisim mi Gerilim adrenalin.. Sgkdan sonra ins sevindirir sonuclar
-
Vücudum buz tuttu
-
@holywind Saygı duyuyorum düşüncene ama bence elenen insanların bir çoğu bu dediğin uygulamalara bile razı durumdalar. Benim gibi 30 yaş üstü ve son çare bu sınava sığınmış insanların çok fazla seçenekleri olmuyor maalesef
-
kurumu aradım bugün oalcağını sanmıyorum dedi:S:S:S:S:S
-
bi de adama duyum var mı dedim ahahahahahha
-
@selanik ne kadar gereksiz bir insansın sen
-
@sofuoglu yanlışlıkla dedim ya
-
@selanik korkarım sen sözlü mülakata bile girmedin
-
@ansızınbirilan ya girdim hocam, sadece burda bütün gün duyum duyum dediğimiz için adama abi biginiz var mı diyeceğime duyum var mı dedim.
-
@selanik beyler deli konuşuyor konuş deli
-
Kurumu aradım listeler kesinleşmiş diyorlar doğru mu dedim öyle bişey olsa haberimiz olurdu Şuan için öyle bir gelişme yok dedi.
-
@utku telefonda onun bilgisini verirler mi ya soru baştan yanlış
-
@aysecengiz aynen öyle. Ayrıca arkadaşlar bu gibi durumlarda listeler hazır olup müşteşarın önüne gelir. Öyle biz belirledik gönderiyoruz işini pek yapmazlar. Kısa bir incelemeyle ya bugün ya da yarın işlem netleşir inşallah.
-
@baumol daire başkanının imzası oluyor listede.