Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Acıklamayacaklarsa hafta sonu çalıştırmazlardı adamları, persembe cuma calsrlardı, @Priss hocam mantıklı olanda bugün.️️
-
1-2 saate geliyo o zaman sonuclar hazır olun
-
Artık benim de elimden gelen budur dostlar. Şimdi çayı kahveyi alıp bekleme zamanıdır. Dua edelim yönetim fazla uzatıp cumaya bırakmasın.
-
Milletin bir gün için daha sabrı kalmadı açıklansın bugün işte.
-
@priss çalışamıyorum açık verecem bu gidişle️
-
Yineliyorum.. Arayınnn..
0 (312) 387 33 45
Herkes tek bir kişiden birşey bekliyor,peki ya sen ? Üzerine düşeni yap bence,şimdi tam sırası..
Ayrıca bizlerin içine su serpen bir adam var onu da küstürmeyin nolur. -
@sweeney_todd ptt mi? .:(
-
@aysecengiz evet!!!
-
Arkadaşlar en az bende sizin kadar heyecanlıyım. Kaymakamlık sınavı sonucumdan çok sizlerin sonucunu merak ediyorum.
-
Aradım arkadaşlar.Komisyon çalışıyor su an için herhangi bir tarih vermek doğru değil dedi.Ama bakin bu zor bisey değil,hiç yoksa bir zaman belirlemiştir kurum lütfen yrdmci olun zor durumdayız dedim,beyefendi gerçekten bilmiyorum dedi iyi günler dedim kapattım...
-
@aysecengiz ben baya eskiyim kurumda 399 die geçen personellerden üvey evlat bir nevi
-
@sweeney_todd ihsliden iyidir
-
@ölümüneEVETRTE eyvallah kardeşim.. Biliyoruz ki bize söylemeyecekler telefonda ama bu şekilde yürüyor bu işler lütfen herkes duyarlı olsun..
-
Listeler hazirsa komisyon neye çalışıyor acaba merak ettim
-
@priss arkadaşımızın vermiş olduğu bilgiler üzerinden mantıklı bir değerlendirme yapacak olursak; listelerin hazır olduğunu biliyoruz , tuğrul hocamızında belirttiği gibi komisyon gece gündüz demeden listeleri hazırlamaya çalıştı. Bukadar ivedi olarak komisyonu çalıştıran yönetim sonuçların yanınlanması talimatını da ivedi bir şekilde vermesi lazım. Aksi taktirde komisyonun gece mesaileri hiçe sayılmış olur. Ozaman VAKİT TAMAMDIR bugün ogündür diyebilmeliyiz dostlar.
-
@aysecengiz ihsli misin? Sen
-
@ansızınbirilan aynen haftasonuda çalıştılar, mantıksız olur acıklamamaları.
-
istanbul neysede bu afyoncular bayburtcular falan cok telaşlıdır.10 kişi mülakata girdi 5 kişi alınıyo.o kişilerin arasına girmekte zor iş
-
@deepblue onlarn heycan kısa sürer tek sayfa malüm, bizim 850 incelerken kesin ömrümüz kısalacak.
-
@pozitif, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@deepblue onlarn heycan kısa sürer tek sayfa malüm, bizim 850 incelerken kesin ömrümüz kısalacak.
800 e kadar falan geliriz ismimizi göremessek işte o zaman çadır karışmaya başlar.kalp atışı saniyede 50 olur