Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@alanyetersiz2 attım twitimi yarın gelecek olmasına rağmen
-
çaycı getir ilaç kokulu çaydan, dakika düşelim senelik paydan
-
@sweeney_todd nasıl bu kadar eminsin düne kadar duyum kovalıyodun
-
Arkadaşlar ben duyum meselesini kapatalı çok oldu. Kimseden takdir görülecek bir iş değil nitekim gelmemesi sonucu sizi dibe sokmalari da cabası. Ama şunu belirtmeden yapmayayım, bence beklenilen şey: listenin herşeyi ile yeniden kontrol edilmesi. En ufak bir hataya mehil verilmek istenmemesi. Sonradan bir örgütle bağlantısı olanın listeden çıkarılması. Mülakatlara girilmeden de bunun kontrolleri başlatılıyor artık, bu sürecin yeniden kontrol süreci olduğunu düşünüyorum. Bana sorarsanız liste hazır ama dur tekrar bir bakalım aşamasında. İnşallah dışarıdan müdahalenin olmadığı bir süreç olur. Nitekim SGK Denetmen Yardımcılığı sınavının mülakat sonrası aşaması resmen liste savaşları olarak geçti, bundan sonra da öyle geçer.
-
O değil de akrabayı aileyi geçtim iş yerinden mesai arkadaşım benim girdiğim sınav için meraktan pc de gib'in sayfasını yeniliyordu. açıklanırsa haber ver dedim. ben şok ben iptal
-
@yyy yukarda 6 sularında açıklama yapmıştım arkadaşım söledi bende sözüne itibar ederim dedim gelmezsede küfür serbest dedim anne baba olmamak kaydıyla die belirttim
-
@sweeney_todd hadi bakalım inşallah öyle olur ama dikkat et bu kadar kesin konuşma prissi bile harcadılar sana naparlar bilmem
-
@Kahya Zindanda dakika farksızdır aydan.
Karıştır çayını zaman erisin;
Köpük köpük, duman duman erisin! -
Sayın gelir idaresi başkanlığı iki yakamız bir araya gelmiyor.
-
Priss hocam çıktı mı şimdi buralardan
-
@antimülakat listeye müdehale olmamasi mümkün mü sizce? Hic sanmiyorum . Bakalim kac kere degisti hala da değişiyor bu liste
-
@jakuppp bi süreliğine gitti
-
@antimülakat hocam bu soruşturma mülakat açıklanmadan yapılıyorsa liste belirlendikten sonra tekrar neden belletiliyor
-
Atananlarin cogu sgk denetmenligide buna dahil cogunluk adami olanlar giriyo
-
gib in ışıkları yaniyor mu ki ???
-
@banshe yansa ne fayda kaç gündür yanıyor da açıklanıyor mu ki..
-
Enerjimiz bitti galiba bi durgunluk çöktü,yorulduk.
-
@1903bjk yo bence 1-0 yeniksiniz ondan
-
@gokhangermen
O konulara hic girmeseniz diyorum Gökhan kardes -
@aycan olsun yine de yansin karanliktan korkarım ben