Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@fordik duyum geldii kosunnn dostlar
-
@paretowilfredo en azından torpil değilse fethöcü değiliz en azından moral olurdu kul hakkı çıkmaz hocam haklısın ne diyim ki müdürlük vasfı yapamayan yazı yazamayan pc kullanamayan iptal onayı verip iptali yapan biri olarak adam alır 4.600 bu dünyanın adaleti sorgulanır
-
Peki bu duyumun kaynağı nedir kimdir? @fordik
-
@fordik, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
Arkadaşlar yeni duyum yarın saat 11. Artık o kadar kabak tadı verdi ki ben bile duyum veren yanılıyor diye düşünüyorum.
hocam duyumun geldiği kaynağın statüsü nedir?
-
@fordik oh hayatıma ekşın geldi yüzüm güldü :)))
-
@yyy aynen boyle duyumsuz hic tele bakmadim 2gundur hele tugrul hocanin aciklamasindan sonra hayatima renk geldi suan hahah
-
@1903bjk anadolu daha pahalı değil mi kiralar bakımından?
-
En başa döndük yine
-
@duranvarlık yalnız arkadaş tam trol hesabı gibi :))
-
@yyy neyse ya yalanda olsa inanmak istiyorum
-
@yyy duyum yazmak için hesap açan adam gibi adam
-
Bugün arkadaş aradı ‘ya senin mulakatla ilgili bişeyler duydum’ dedi.Allahını seviyorsan susarsın dedim.Tamam dedi,kapattık.Son zamanlarda yaptığım en huzurlu konuşmaydı
-
@paretowilfredo Adnan oktar gibi adamsın pareto. Haklının yanında haksızın tam karşısında:)))
-
@maliyeciniz kardesim konussaydin keske ne duymus acaba aciya alistik forumca
-
@maliyeciniz ben bile merak ettim hocam ne duymuş acaba?
-
@yyy yalniz dusunsene 11de aciklaniyormus harbiden olay
-
@paretowilfredo Dostlar için her koşulda bir bardak demli çayımız vardır evelallah hocam
-
@maliyeciniz hocam bizi arasaydı keşke ya
-
@yyy Anadolu yakası üsküdar hocam. Ben gitmeden pek sevdim orayı
-
@duranvarlık @sofuoglu @yyy hahaa valla sormadım iki gündür kafam rahat ne güzel,siz niye huzurunuzu bozmak istiyorsunuz insan gerçekten hayret ediyor