Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@safitürk69 vicdansız️
-
@safitürk69 o zaman doğru anlamışız hayde hayirlisi diyelim gec olsun bizlerin olsun
-
@dadaş ne anladin hocam sen soyle bari
-
@tugayç yarin aciklanma ihtimalinin var olduğunu kardrşim umut fakirin ekmeği naparsin doğra doğra ye gitsin ;)))
-
Alın size duyum Salı açıklanacak
-
@guy63 hocam bu forum senin kadar uslanmazını görmedi :))
-
@aycan hahaha
-
-
@aycan aynen tam saat bile vermişti arkadaş 17:30' du galiba O da dalgasına bakıyor herhalde, millet zıvanadan çıktı iyice
-
Duyumlar havada uçuşuyor, en son hangisi
-
@sofuoglu tamam hepimiz kaçığız arkadaşı anlayabiliyorum ama priss i harcayan forum üyeleri bu arkadaşa neler yapmaz :)) ben onun için endişeleniyorum :))
-
Belki de duydunuz ama Tuğrul hocaya Twitter'dan biri cumadan sonra açıklanma durumu var mı demiş o kadar geç olacağını sanmıyorum demiş
-
her gün bir sonraki gün için duyum geliyor. tuğrul hoca tik tak yapacam diyor. şaka gibi.
-
@james-buchanan her bir gün isminden nefret ettik bu süreçte yeminlen
-
@şimbilli gördük hocam da artık sanı, öngörü, duyum, his, tahmin vs karın doyurmuyor onu da gördük. Ben kendimi iki hafta sonra açıklanacakmış gibi hazırladıö. Şimdi GİB düşünsün :)))
-
@aycan aynen hocam hatta Ekim ayını bile çıkartabiliriz bu gidisle
-
@aycan yalnız facebook da guy mülakat grubunda bir arkadaş, " Siz nedn ders calismiyosunuz baska sinavlarda olur belki " yazmış, bir afalladım gerçekten içten helal olsun dedim erkenden bu süreçte ders çalışan için açıklanır da herkeş yoluna bakar iki hafta felan deyip canımızı sıkmayınız lütfen
-
@şimbilli Bak bu küçük kalbim buna dayanamaz işte
-
Benim duyumum da şu: Açıklandığı gün açıklancak!!! Hadi bakalim.Ustune duyum istemiyom
-
Arkadaşlar sizin duyuma ihtiyacınız yok sadece birinin size umut vermesini istiyorsunuz yalanda olsa bile. Bende dedim ala size duyum Salı dedim.