Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sofuoglu kendi canım daha fazla sıkılmasın diye kendime telkin ettim bunu. Siz beni ciddiye almayın bu hafta açıklanacak diye evrene mesaj gönderin :))
-
@guy63 vallahi helak olsun ne düşünceli insansın :))
-
@aycan aslında olması gereken o tabi de bu hafta için herkes umutlu, inşallah bugün açıklanır diyelim elden ne gelir
-
@aycan dur helak olma helal olsun demek istedim :))
-
@sofuoglu Ben de çok umutluyum bu haftadan da iki hafta var diyince vücuttaki stres oranı da baya düşüyo daha çok var zaten diye :))
-
Yarin akşama doğru gelir rahat olun
-
30 martta biten avukatlık sözlüsü 19 nisanda açıklanmış. acaba???
-
@aycan inşallah bu hafta içi bitecek hocam
-
@james-buchanan, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
30 martta biten avukatlık sözlüsü 19 nisanda açıklanmış. acaba???
-
@wagner demeyin şöyle şeyler ya açıklanmayacak deyin biz ona alıştık
-
@james-buchanan dostum sen arayıp askerlik durumunu belirtip bilgi almak için sıkıştırdın mı, tamam onlarda bilmiyor olabilirler ama belki bir iki kelam edebilirler
-
@sofuoglu nasip kısmet tabi bu işler :))
-
@sofuoglu hocam aceleye gerek yok açıklanacak diye düşünüyorum her gün. o yüzden herhangi bir girişimde bulunmadım.
-
@james-buchanan haklısın dostum bu hafta içi açıklanır inşallah
-
Yarın hafta başı gözümüzü bunla mı aççaz diye uğraşmazlar,Salı günü desen Beşiktaş monako maçı var uğraşmazlar ,yani ben komisyonda olsam uğraşmazdım Bence en erken Çarşamba olur
-
geçen sene de buna benzer bir durum oldu, tuğrul hoca ortalıktan kayboldu o zaman. şimdi çıkıp en geç cuma diyor. bakalım ne olacak ama cuma gününü nasıl getirecez onu hiç bilmiyorum.
-
Güldük, eglendik, halay cektik, cayimizi ictik muhabbetimizi ettik bugunu de bitirdik:)
Yarin ola hayrola diyerek hepinize hayirli geceler diliyorum -
@1903bjk iyi geceler.
-
Neler konuşulmuş neler Bu süreç biraz daha böyle devam ederse akıl sağlığımızı iyice yitireceğimizden korkmaya başladım artık Günde 500 defa GİBin sitesine giriyorum, 200 defa atanırsam eğer kime ne söz vermiştim diye düşünüyorum ve bi o kadar da olmazsa ne yaparım diye düşünüyorum. 10 dk seviniyorum sonra 5 dk üzülüyorum sinirlerim iyice gevşedi artık yaptığım hiçbişeyden tat alamaz hale geldim. Bir an önce açıklanması gerek yoksa çıldırmama az kaldı :))
-
@maliyeciniz ben de bunu anlamıyorum ya sanki üstadlar üstad değil TFF yönetim kurulu üyesi. Maç olunca niye açıklamasınlar :))