Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@aycan haha Niye açıklamadıklarına bahane arıyorum bunlar çıkıyor bence Çarşamba bile açıklamayabilirler Meryem var güzel dizi
-
@maliyeciniz arayan sadece belasını ve mevlasını değil aynı zamanda bahanesini de bulabiliyormuş demek ki. Bize ispat ettiğin teşekkürler :))
-
@aycan Rica ederim canım Allah akıl sağlığımızı kaybetmeden hayırlı sonuçlara eriştirsin inşallah,iyi geceler cümleten ️
-
@maliyeciniz Dağılın haydi dağılın. Akşam yatmıyosunuz sabah kalkmıyosunuz. Dükkanı da kilitleyip çıkıyorum. Haydı herkese huzurlu geceler :))
-
http://www.gib.gov.tr/gelir-uzman-yardimciligi-giris-sinav-sonucu-aciklandi-0
Hayırlı olsun dostlar şükürler olsun -
acıklandı
-
Şükürler olsun
-
Açıklandı millet gözümüz aydın
-
Sonunda açıklandı elhamdulillah
-
Acıklandı yedekte olmak nasipmiş
-
vay be... günlerdir heyecanla, sabırla bekledik ve nihayet.. istediğim ilçe oldu ve mutluyum. kaybeden arkadaşlar da dilerim en kısa zamanda yeni ilan gelir ve sizin için daha güzel yerler olur. TORPİLSİZ , REFERANSSIZ da kazanılırmış.. kendimden öğrendim
-
gecenin bu saatinde sonuçlar açılkandı, sabah uyanınca çoğu kişiye süpriz olacak, kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim, kaybeden arkadaşlararada Allah daha iyisini nasip etsin
-
@haniyaki hayırlı olsun hocam nereyi kazandınız
-
Çok şükür atandık beee
-
Arkadaslar bu yedek olayı feragat falan nedir şimdi kazanan bi arkadas gıtmezse kazandıgı ile ılla feragat mı etmesı lazım yanı kendıaı mı bıldırecek feragat ettıgını bıldırmezse kadro boşa mı gıdıyo yani yedege gelmıyor mu sıra
-
yedek nedir hocam ?istanbulda kacıncı yedege sıra gelir tahminen
-
herkese hayırlı olsun
-
Bir sürecin daha sonuna geldik, herkese hayırlı olsun. Görevinizde başarılar diliyorum; yolunuz, ufkunuz açık olsun.
-
İstanbul için yedek 211.kısmet diyelim.atanan arkadaşlara hayırlı olsun.atanamayanlar da ilk fırsatta atanır inşallah.
-
Çok tuhaf bir gece. Sonuçlar açıklandı kazananlar uyuyor.hala uyuyanlar da var.sabah uykulu gözlerle siteye bakacaklar .listede adını görecekler o sevincle kahvaltıyı bile unutan olur