Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
Günlerce saatlerce bekledik uyanın çok zor bir süreçti herkes için herşeyin hayırlısı budur inşallaah
-
Cok sukur ki nasipmis.umarim forumda cogu insandan guzel haberler aliriz
-
Arkadaşlar Sakarya için feragat edecek veya gitmeyecek var mı?
-
@bulut_xw bi dur da daha Sakarya’yı kazananların %97sinin haberi yok şu saatte
-
Valla şimdi kazanamadı sovdu demek istemiyorum yedeklerdeyim hatta şunu belirtmek isterim adalet 0. Bunu birkez daha anladım sorulara cevap veren konuşmayı bilen zeki olan değil başka şeyler olmuş sorulara hiç cevap veremeyen de kazanabilir tabiki ama listeye ilk 100den girmeleri ilginç hayırlısı olsun diyorum ama kazanamayan arkadaşlar hiç üzülmesinler saldirsinlar başka sınavlara süreci asla bırakmayın arkadaşlar he birde refarns kovalamayida bırakmayın asla iyi günler.
-
Yanarim kurumdan aldigim 95 puana yanarim baska da soyleyecek biseyim yok
-
Çok şükür herkes için hayırlı olsun
-
Lanetlet gelsin
-
Ölüyomus gibi hissediyorum olmadı
-
Oldu çok şükür 5 yıl sonra atandım.
-
@merveek hep forumdaydınız sevindim adınıza hayırlı olsun biz yine başka bahara kaldık
-
Senmisin ilk gün koltuk değneğiyle koşa koşa gelip mülakata giren yok arkadaş A grubu nasip değil sanırım gümrükte devam edicez memuruz diye almıyorlar sanki
-
@balans-etkisi Allah razı olsun her şeyde bir hayır vardır deyip yola devam etmek lazım.Umudunu kaybetme hocam ben de geçtim bu yollardan zor ne söylesek boş Gönlünü ferah tut daha iyi kapılar açılmasını dilerim
-
Çok şükür bin şükür Ankaralılarrr Umarım şu Sevinci buradaki herkes geç olmadan Yaşar
-
Küfür etmenin sövmenin adını günah koyuyorlar
-
Kaybetmek nedir çok iyi bilirim, kurulan tum cumleler anlamsiz, tum cumleler laf kalabaligi gelir. Ama insallah her gunun bir sabahi var herkes icin. Rabbim tez zamanda tum emek verenleri dileklerine ulastirsin insallah en hayirli zamanda.
-
arkadaşlar antalya 5. Yedeğe gelir mi? Tecrübeli arkadaşlar cevap verebilir mi? Teşekkür ederim şimdiden
-
Dostlar Selamın Aleyküm. İyi kötü, Acı tatlı bir sürecin sonuna geldik. Bazı dostlarımız atandılar onlarla birlikte çok sevinçliyiz. Allah utandırmasın tek tek hiçbirinizi. İnşallah görevinizi layıkıyla yerine getirir artık kamunun çehresini bir nebze değiştirecek noktalara gelirsiniz.
Kaybeden dostlarım, hepiniz için tek tek üzüntü hissediyorum. Ne denli emek verdiğinizi ve ne yollardan geçtiğinizi çok iyi biliyorum. Hissettiğiniz duyguya aşinayım. Ben de hissediyorum. Ancak bilin ki eğer siz düşerseniz, hakkınızı gasp eden kim varsa, (burada kazanan dostlarımızı tenzih ederek söylüyorum) sizin halinize sevinecektir. Kaybettiniz diye tamamen pes ederseniz onlar kazanacak ve sizin göz koyduğunuz bir makamda daha onlara yer açılacaktır. O nedenle bu düşüş sizi sallasa da asla yıkamamalı. Vakit tez vakitte toparlanıp yeniden kavgaya başlama vaktidir. Onlar sizi sevmeyecek ama Hak sizinle olacaktır yeni yolculukta. Allah sabrınızı dirayetinizi arttırsın.
-
Şükür olsun 5 yıl olmuştu benimde. hakkımızda hayırlısı
-
Ben de kazanmışım arkadaşlar.Tüm süreçte beraberdik ,çok şükür oldu Listede adını göremeyen arkadaşlarım inşallah daha iyi yerleri kazanır,geçmiş olsun herkese