Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@sweeney_todd hocam kamu bankasında mı çalışıyorsunuz?ne gördünüz özel olmazsa?
-
2015 mezunuyum ilk mülakatımdı Allah’a şükür oldu.
-
@antimülakat hocam ayri baslik acarmisiniz burda boyle icini sinmiyo insanin
-
@marjinalfaydali bankacı değilim kardeşim.emin ol daha kötüsündeyim öncesinde pazarcılık dahil çoğu şeyi yaptım mevzu iş mevzusu değil girersin fethöcüleri alırlar seni almazlar onlar gider kendi adamları çalıştığım kurumda da yalnız başına tayin istersin adam yok sınav dersin adam Yok bilgi dersen Derya deniz ama gel gelelim 4 yıl boşuna okumuşum
Annem eriyor gözümün önünde ben göremiyorum 32 yaşındayım hayata bağlayan zerre umudun yok yokta yok -
Kazanan arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Elenen arkadaşlar için de bi o kadar üzgünüm. Rabbim emeklerinizin karşılığını tez vakitte en hayırlısı olacak şekilde versin.
-
Kazananları tebrik ediyorum mutluluklar diliyorum.
Kazanamayanlara ve işsiz olanlara yaradan yardımcısı olsun
@pareto_wilfredo benim üyeliğimi askıya alırsanız sevinirim iyi günler diliyorum herkese -
mülakatım iyi geçti. tüm soruları bildim sakindim saygılıydım tutarlıydım kpss ve kurum puanım iyi seviyedeydi hatta dil puanım da vardı. referansım yoktu, istememiştim olmadı. bana bir neden söyleyin şu yüzden olmamış olabilir diyin diyemezsiniz. benim de referansım yoktu kimseyi aramadım ama kazandım diyen arkadaşlar yazabilirse çok rahatlayacağım.lütfen.
-
@beetle referans referans referans gerisi hikaye çok az bi kısım bence referanssız giriyor
-
**ilk mülakatım ve kazandım Allaha bin şükür **
-
Mulakatim cok iyi gecmisti oysaki. Sorulara cevap verisim cumlelerim herşey çok güzeldi.Neden diye sormak istiyorum komisyona NEDEN?
-
@sweeney_todd hocam Allah yardımcınız olsun belli ki zordasınız.Rabbim inşallah güzel kapılar açar,umut içinizde hep olsun.Allah anneciğinize de şifalar versin.
-
Arkadaşlar ben şırnak ili icin girmistim kazanamadim fakat şırnak ilinin yedek listesi yok olmayan il var mi başka ?
-
torpille mülakat geçip de çok şükür rabbime filan demek de biraz şey bence...
-
@campanella rize gordum
-
@beetle benim yoktu referansım kpss 80 krum 87 mülakat çok iyi geçmemişti ama oldu
-
Listede bir kardeşimin ismi var ve bu kardeşim torpilsiz girdi. Birkaç sınavdan yazılıları geçememişti, bunda başarılı olmuş şükürler olsun.
-
@by123 var mi nedenini bilen
-
@aycan, içinde söyledi: Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
@tuuba42 En büyük hayalim akşam isten çıktıktan sonra kız kulesi manzarası karşısında denizin sesini dinleyerek çayımı yuudumlamak inşallah burdaki istanbul yolcularıyla hep beraber kazanıp gideriz :))
Çok şükür bu hayalimi gerçekleştirebildiğim günleri göreceğim. 2016 mezunuyum ilk mülakatım ve Rabbim nasip etti o kadar beklemenin sonucunda. İstanbulcularla bilahare özel olarak görüşelim :))
-
Kazananlar şu an forumda sevinç turları atmasa daha şık olur. Allah yardımcınız olsun kaybeden arkadaşlar. Dualarım sizinle
-
@campanella bilmiyorum kardeşim ben