Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
İstanbul u bekliyordum çok şükür oldu.kazanan arkadaşları tebrik ederim..kazanamayanlar için de son derece üzgünüm.sevinçlerimiz bile buruk oluyor artık.birimiz ağlarken birimiz kahkaha atamıyoruz.Allah ım bütün emek verenlerin yanında olsun
-
bu mulakati gecemeyen arkadaslara sunu demek istiyorum:
4-5yildir sinavlara girip hicbir yer olmayan ve son atamasi yapilan kaymakamlik sinaviyla kaymakam olan arkadaşim var. nasip yoksa olmuyor, varsa kaymakam oluyorsun.
o listeye bakmak cok zor, kalbim agzimda baktim tabir i caizse. insallah sinavlara küsmezsiniz. suanda uzuntu yasayanlar insallah hakim, kaymakam, mufettis, denetmen olursunuz..
-
İnsan ağız tadiyla sevinemiyor
-
inşallah çok ihtiyaçı olan arkadaşlar kazanmıştır. Hayırlı olsun.
-
@dadaş kardeşim dün mesajı almıştın . Seninde olmuştur inşallah .
-
@safitürk69 istanbul kaca duser yedek kardesim sence ?
-
@gmsmustafa Hocam o işleri hiç bilmiyorum .
-
@ATiba oldu mu kardeş.
-
Birşey soracağım bir daha sınavı kazanıp sivil mülakata alıyorlar mı?kot tşört ceket gibi merak ettim
-
@ukraynali hangi ildi
-
Yok mu tecrubeli bir arkadas ya istanbul kaci gorur yedekte
-
Allah'a şükürler olsun olmuş benim. 2013 mezunuyum kpss de 3 senem bitecekti. Bu süreçte şundan şöyle ,şundan böyle elendim demeye gerek yok. Forumda ki eski arkadaşlar zaten bilir. Eminim Bazı hakeden arkadaşların olmadı Ama benmde çok olmadı inanın ki en son artık askere gidecektim. Çaresisizlik olacaktı. Kpss puanlarim ilk yıl 86 ikinci yil 90 ve bu sene 80 herşey e umidim azalmıştı Asker olacaktım. Ama Rabbim gerçekten bir sabah hayırlı bi haberle herşeyi unutuyor. Rabbim burda şuan olmayan Arkadaşlara savaşma ve o savaşı kazanmayı nasip eder inşallah. Kazanan arkadaşlara da Hayırlı olsun helal kazanıp helal yemeyi nasip etsin inşallah Allah. Bu forumda ki güzel muhabbetler içinde başta @pareto_wilfredo @Antimülakat ve diğer kuruculardan Allah razı olsun. Ve tabi ki prissten okuyordur umarım.
-
@safitürk69 çok şükür oldu
-
@safitürk69 Kardeşim senin olmamis galiba Allah inşallah yeniden savaşıp kazanmayı nasip eder.
-
@gmsmustafa kardeşim 10-12 bilemedin maksımum 15 olur ki hıc sanmıyorum .
Bir önceki sınavda bende yedege dustum. Bu sınava ıse gırmedım -
Kazanan arkadaslar evrak toplama islemleri ne zaman baslar biliyorlar mi
-
@oflu61 gecen ki sinavda 30. Kisinin ilanini gordum
-
Olmadı.Mülakatım iyi geçmesine rağmen yedeklerde bile yokum.
-
@gmsmustafa 2010 da 200.yedeği de aldı istanbul o dönem iyiydi. 2014 deki alımda istanbul 56.yedekte kaldı dönemine göre değişiyor.listeyi tarayın başka kurumlar açıkladıktan sonra fire olacaktır illaki.
-
Bu arada @safiTÜRK69 ve @Wagnerr arkadaşlarımızada çok teşekkür ediyorum dünden bugün sonuçların açıklanacağını söylemişlerdi sağolsunlar. Keşke @Priss de aramızda olsaydı ama onuda gönlümüzde tutuyoruz. Eskiler zaten bilir yenilerde bu yola yeni çıkacaklarda bu üç ismi hiç unutmasın. Bunlardan gelecek duyumlar gözardı edilmemeli.