Gelir Uzman Yardımcılığı (GUY) Mülakat Süreci 2017
-
@merveek aynen ben de okudum net konuşmuş gibi.Haftasonunu da hiç beklemiyodum.Yalnız ordada yine şu bu trol geyiği dönmüş ne kadar ayıp,ne kadar saçma şeyler.Burda görüp orda,orda görüp burda bişeyler yazıyolar ortalık leş oluyo.İnsanlar hakkaten garip.
-
@fabrizio o zaman da coluk cocuga yapilacak masraftan yine donere talim edersiniz hocam hayirlisi olsun. İstanbul benimki de
-
@aycan yok mankenlik bana göre değil.
-
@merveek hani gece gündüz çalışıyorlardı önceki yıllarda aynı güne yetiştirebiliyorlar ise şimdi çalışmıyorlar yatıyorlar demek ki
-
@maliyeciniz insanları anlamak zor
-
@aycan inşallah muvaffak olursunuz. twitterda tgrt'de forumlarda çok çaba sarf ettiniz sizde.
-
@black ona cevap olarak tugrul koçer'bir gecede açıklandığı için bu kadar ihraçlar oldu' demiş.
-
@black ihraç çok olmuş iyice araştırıyorlarmış aslında bizim için daha iyi hiç listeye girmeyecek tabi eğer gerçekten kamuda çalışmasına bir engel varsa şansımız daha da artacak sonradan ihraç edeceğine hiç almayacak en azından yedeklere girmemiş olan biri yedeklere girebilecek Her şey de bir hayır var deyip önümüze bakıcaz elden bir şey gelmiyor belki böylesi daha hayırlı olacak
-
Ben yarin beklemicem artik.Gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
-
Sayıştay denetçisi arkadaşım haftaya duyumu aldım dediğinde gülmüştüm ben ya başkasıyla dalga geç uğraşma benle diye. İnşallah yarın açıklanır da sadece uğraşmış olursun canım benim Zira bunun adı bilgi paylaşımına doğru gidiyor korkuyorum
-
@1903bjk o zaman yarın kesin açıklanır.
-
@maliyeciniz bildiğim kadarıyla maliyede çok ihraç olmadı ben mi yanlış biliyorum acaba
-
@fabrizio Amin cumlemizi hepimiz elimizden geleni yaptik hocam bi faydamiz dokunduysa ne mutlu bize
-
@james-buchanan
Strateji hatasi yapiyoz.Kaçan kovalanir.Net.Siz de beklemeyin yarin bos kalsin buralar bak nasil geliyo. -
@black vergi müfettişi gitti sanırım en fazla. guy çok yoktu
-
@maliyeciniz tuğrul hocanın paylaşımını bulamadım grupda
-
Bazen bazı insanları görünce hevesim kırılıyor.Sokakta köpeğe yemek verirsin vay efendim insanlar aç onlara ver derler,gönlünden kopar çocukcağızdan bir peçete alırsın vay efendim suriyeli derler..insanların hep söyleyeceği çok şey var lakin artık köpek,kedi,çocuk sesinden başkasına kafamı sallayıp geçiyorum.İnsanlardan ne kadar yorulduğumu,hevesimin ne denli kırıldığını yine yeni yeniden hatırladım sayfalara göz gezdirince.İnşallah her şey herkesin gönlünce olur,böylelikle başka insanların heveslerini kırmazlar belki
-
@ansızınbirilan birazdan sileceğim diyordu,silmiştir.
-
@merveek inşallah öyledir ama mitin bile tespit edemediği veya çok zor tespit ettiği adamları komisyonların tespiti çok zor birde öyle bir şey varsa 1 haftada 2000 kişinin işi mümkünatı yok bitmez en az 1 ay sürer
-
@1903bjk aynen geçen sene de bırakmıştım takibi bi baktım listeler paylaşılmış. herkes seviniyor. telefonda hiç mesaj yoktu tahmin ettim o an olmadığını.