feragat dilekçesi
-
@paretowilfredo hocam nasıl müstafi olunur ben Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na belgeleri teslim ettikten yaklaşık 1 ay sonra, ne olur ne olmaz yarınımız belli olmuyor, nasılsa yedeklerin de 6 ay hakkı var mantığı ile ÇSGB'ye de belgeleri teslim ettim. Ki bu konu için hatta başlık açmıştım. Bakanlıklardaki personellerle de durumu paylaştım, hep feragat gönderirsin yedeği çağırırız, bir şey olmaz dediler. Nitekim, tahmin ettiğim gibi bir aksilik çıktı ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda bir takım bilgileri eksik olan kişiler olduğundan evraklar geri dönmüş ve süreç de başa...
-
@paretowilfredo ... dönmüş durumda. ÇSGB'den ise eve bile geldiler geçen hafta. Yani 1 ay önce süreci başlatan Bilim, Sanayi ve Tek. Bakanlığı'ndan daha önde şu anda. Ben de bu tarz şeyler olabileceği düşüncesi ile bir an önce işe başlamak istediğim için ikisine de belgeleri teslim ettim. Şu an sıkıntılı bir durumda mıyım sizce?
-
Sgk uzman yardimciligindan feragat edecek olan var mi??ben de bir umut bekliyorum.
-
@aliveli @Antimülakat hocam hemen üstte yazdığım durumla ilgili fikriniz nedir? @paretowilfredo 'nun başka bir arkadaşa verdiği cevaptan sonra biraz panik yaptım. Bugün haftasonu, Bakanlığı da arayamıyorum.
-
@adayyy bence değilsiniz tabi kurumlar arasında kendi öncelik sonralık sıralamanız yoksa.
-
@aliveli yok hocam, zaten o yüzden tek önemsediğim şey hayırlısıyla bir an önce başlamak. Biri Üst Kurul, biri Bakanlık olur; ya da biri merkez biri taşra olur da karar verir birinden feragat ederim. Ama ikisi de tamamen aynı iken "Dünyanın binbir türlü hali var, bir bakarsın 1 yıl bile bekletilebilir, ben ikisine de başvurayım da hangisi önce çağırırsa ona gideyim." diye düşünmek bence çok normal bir şey.
-
@adayyy panik yapmayin. Ben bilim sanayiden feragat ettim ve bu durumu atama sube muduruyle konustum dun. Hicbisey olmuyor mustafi sayilmiyoruz. 1 yil memur olamama diye bir durum da olmuyor. Cunku daha atanmadik. Sadece feragat ettigimi belirtmem de yeterliymis. Gerekce gostermeye gerek yok dedi. Sanirim bilim sanayide epeyce yavas ilerliyor hersey.
-
Fakat bilim sanayide yedeklerin hakki 3 ay. Bunu da belirteyim.
-
@dirilis teşekkürler.
-
Feragat hakkinda bilgi verir misiniz? Dilekce ornegi ?
-
@busus Hocam hangi sınavdan feragat edeceksiniz
-
@hacettepe ben degil arkadasim icin soruyorum guydan
-
Hocam burda yedeklerin 3-6 ay arasinda hakkı olduğu yazıyor , içişleri bakanlığı için bilgiyi nasıl öğrenebiliriz