feragat dilekçesi
-
bir kuruma atanmak için belgeleri yolladıktan sonra başka bir kurumun mülakatını kazanırsak, belgeleri gönderdiğimiz ilk kurumdan feragat edebilir miyiz dostlar? kadroların A ya da B kadro olması fark eder mi?
-
Yardimci olursaniz cok memnun olucam
-
@dirilis Kardeşim konu hakkinda çok net bilgim yok ama bu tarz sorular olduğunda eğer yönetici dostları etiketlersen soruların hiç bir zaman yanıtsız kalmaz bu forumda. @paretowilfredo @Antimülakat @aliveli ustadlar cevap konusunda sana yardımcı olacaklardır ben onları etiketleyerek dikkatlerinden kaçmasına engel olmak için yorum yapıyorum suan.
-
@ParadoX sagol kardesim. Cok aciliyeti olan bir durum. Yedeklerin hakkina girmek istemiyorum. Sure dolmadan feragat dilekcesi vericem.
-
@dirilis kardesim kazanip baslama asamasina geldigin ve baslamak icin evraki gonderdigin kurumda artik baslaman gerekir. Eger vazgecersen mustafilik hukumleri uygulanir. Baslama evrakini verdigin kurumdan ancak muvafakat ile gecebilirsin.
-
@paretowilfredo sadece atama islemlerimin yapilmasi icin belgeleri gonderdim. Henuz atamam yapilmadi. Elime bir tebligat ulasmadi yani. Buna ragmen mi mustafi sayiliyorum?
-
@paretowilfredo arsiv guvenlik arastirmasi formu, mal bildirimi, ikametgah vb. Seylerden bahsediyorum yani.
-
@dirilis kurum eğer giriş işlemlerini tamamlamadıysa kanul edecektir. Beklemeden iletişime geçin lütfen
-
@aliveli ben de benzer bir durumdayım.çalışma uzmanlığı için belgelerimi teslim ettim.ama henüz başlatmadılar.bir yandan da kaymakamlık mülakat sonucunu bekliyorum.kaymakamlığı kazanırsam bir sıkıntı olur mu?
-
@aliveli cok sagolun
-
@Liyakat en kötü ihtimalle muvaffakat alır geçersiniz
-
@dirilis ben başka bi kurumu kazanınca tebligat gelmeden önce feragat ettim soruşturmam devam ediyordu hiç bi sıkıntı cıkarmadılar dilekçe verince işim bitmiş oldu
-
@gltn dilekceyi yolladim ben de. Henuz tebligatim gelmedi zaten. Insallah ulasir ellerine de bi problem cikmaz. Tesekkurler..
-
Hocam henüz bir personel kaydı ve sicil oluşturmadan gerekçesi ile vereceğiniz feragat dilekçesi sayesinde diğer kuruma geçmeniz sağlanacaktır.
-
@Antimülakat ben herhangi bir gerekce gostermedim. Cunku gecmem gereken bir kurum vb. Yok. Sadece feragat ettigimi ve surecin durdurulmasini talep ettim.
-
@dirilis anladım hocam dikkate alınır diye düşünüyorum, sonuçta kimseyi feragat etmek istediği bir işte çalıştırmak istemezler.
-
@dirilis hangi kurumdan feragat ettiniz acaba..ben sgk uzman yrd. Yedek listesindeyim
-
@gltn hangi kurumdan feragat ettiniz acaba..ben sgk uzmn yrd. Yedek listesindeyim..
-
@umutsuz06 ben hazineden sgk için feragat ettim
-
@gltn tesekkur ederim cvp icin.