KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@AlınTeri KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@kombassankoma aynen geçiciden uzun,yapısaldan kısa yaptım.Çekoda mıydı iktisatta mı?
ben bu soruyu iktisatta hatırlıyorum ?
-
Uli 1. Wallerstein periferi 2. Waltz çıkarlar 3. Kim daha çok kazandı sorusu neorealizm 4.hangisi marksist teori değil ingiliz okulu 5.şangay özbekistan 6.asean üyesi olmayan fransa olabilir 7. Hangisi natoya daha öncr üye oldu belçika 8.1963 ankara anlaşması 9. Rogers planı yunanistanı natoya üye yapma 10. Johnson mektubu kıbrıs işgalinin önlenmesi11.lokarno anlaşması sorusu 12. Ada sorusu 13.suriyede güncel olaylar 14.bm unctad fikir babası tito 15.bm insan evrensel bildirgesi bağlayıcı değil 16.meşru savunma sorusu 17. Türkiye hangisine fiili olarak barış gücü göndermedi 18. Bosna hersek dayton anlaşması 19. Türkiye ab ilişkileri vize serbestisi 20. Bm üye sayısı 193.21.mc daimi
üyesi olmayan almanya 22.almanyanın eski sömürgesi kamerun 23. Uluslarlarası ant geçersizlik sebebi 24. Türkiyenin katılmadığı konferans yalta 25. İyiniyet kuralı buyruk kurallı 26. Uluslararsı hukukun kaynaklarından değildir 27. Barış gücü göndermede usul sorusu 28 . Mahkumlar ikilemi oyun teorisi29. fukuyama liberal demokrasi 30. Bağlantısızlar nötralizn -
@Ülkü teşekkürler kardeşim inşallah.
-
Çok zorladım ama bu kadar geldi aklıma
-
@paca08 alacak ödendiğinde taşınmaz rehni kendiliğinden sona ermez rehni sicilden sildirmek için alacaklının talebi gerekir yanlıs olan oydu
-
@Ülkü salı günü açıklanmıştı
-
@sbf12345 hocam teşekkür ederim maalesef benim bildiklerimde bunlar arasinda aklima yeni bisey gelmiyor.
-
@ali27 kardeş arada yanlışlar var
-
@rayid rica ederim, sınavdan çıkınca sıcağı sıcağına bi yere yazsaydım iyi olurdu ama yarın açıklanır zaten çok önemli değil
-
@sbf12345 iyi niyet kuralına buyruk kuralı demişsiniz sanki soruda verilen sözün yerine getirilmesi diyordu ahde vefa olmayacak mı
-
@RootofAllEvil Ahde vefa bence de
-
@RootofAllEvil evet olabilir
-
Gel bir an önce 16 Haziran
-
@Sucuklu_Oralet 17. sorunun cevabı yanlış kardeş onun cevabı zorunluluk hali olacak . zorunluluk hali hukuka uygunluk hali değildir
-
@Sucuklu_Oralet kardeş verdiğin cevaplarda bir çok yanlış var haberin olsun
-
@Sucuklu_Oralet bu hesaplamaların verdiğin cevaplara göreyse sandığından daha az puan alabilirsin bir sürü yalnıs cevap var yazdıklarında
-
@Lex-fori hukuk soruları için mi diyorsun
-
@genclerbirlikli evet
-
@Lex-fori ben de ciro konusunda çok ısrar ettim geçen sayfalarda
-
@genclerbirlikli ciro vadeyi takip eden iki iş günü içinde yapılır sen de böyle mi dedin