KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Ben notlar da çalışırken vergi kesindir geri ödemesi yoktur yazıyordu. Karşılıksız olması vergi karşılığı bir taahhüt altına girilmemesini ifade ediyor.Harçlar karşılıklı olur o zaman geri ödenebilir mi.Karıştırmamak lazım
-
@sbf12345 bende o yaptim galiba cunku hasilat tarigesinde ulke icinde uretilenemi ne konuyordu ya yuzden bende o sekilde yaptim siz gibi.
-
mali sürüklenmenin cevabi neydi?
-
@ali27 KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@Asımın-nesli
A) Mal bölünebilir durumdaysa
B) Ticari taamüller izin veriyorsa
C)Malın tek seferde ifası imkansızsa
D)Dürüstlük kuralı gereği kısmi ifa kabul edilmesi gerekiyorsa
E) Hatırlayamadım diğer şıklardan da pek emin değilimSon şık şöyle bir seydi
Borçlu ifanin fazla oldugunu dusunerek kismi ifa yapiyordu,alacaklinin kabulu vb bir sey diyordu
Ben bu yazdigim şıkkı isaretledim. -
@rayid İçinde iradi geçen şık yaptım ilk gün hatırlıyodum az da olsa artık kelime olarak hatırlıyorum.
-
@Muhalba Bende sizin gibi yaptım.
-
@Muhalba bende onu işaretledim ama bölünebilir olması yönünde de iddialar var hayırlısı bakalım
-
@Ülkü bazı internet siteleri var cevapları yayımlayan. o cevapların doğrulık payı var mı ?
-
@rayid bende bunu merak ediyorum, iradi yaptım ama doğru saymıyorum diğer fazla istikrar şıkkı çok değişik bir şık onu anlamadım o da olabilir diye.
-
Bölünebilir demek çılgınlık !
-
@RootofAllEvil Maliyedeki kalan sorulardan biri reel servetin borçlulardan alacaklılara doğru yeniden dağıtılması sorusu olabilir mi
-
Mali sürüklenme sorusunda cvp iradi politikalar uygulanır şıkkıydı arkadaşlar. Mali sürüklenmede ekonomi aşırı istikrarda iken kişilerin gelirlerindeki artış sonucunda, üst vergi dilimine geçişle birlikte ekonomik büyümenin kendiliğinden yavaşlamasıdır.
-
@Ülkü borç deflasyonu ?
-
@elif-atılgan Bilmiyorumki hiç
-
@kombassankoma bende asiri istikrar diye sallamasim.
-
@sbf12345 Ben hiç hatırlamıyorum bu soruya ne dediğimi
-
@elif-atılgan KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
@Ülkü bazı internet siteleri var cevapları yayımlayan. o cevapların doğrulık payı var mı ?
Elbette yok. Forumlardan faceden derleme yapmış çoğu. Haliyle hiçbiri doğru cevabı araştırma zahmetine girmemiş
-
Az sabredin bi kaç güne açıklanır aceleniz ne hepinizin süper mi geçti
-
@Oruçreis KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Bölünebilir demek çılgınlık !
Bölünebilir borç. Cevap bu degil. Yukarda yazdigim cevap dogru.
Mesela 40ton prinç alacagim. Adam 20ton getirdi 1tira yuklemis. Tamamini getiremiyor. Burda kismi ifayi kabul etmen gerekir. -
@joeblack16 bunun sonucu da iradi maliye politikasına gider, teşekkürler hocam sınavda insanın düşündükleri bunlar fakat o kadar fazla yorum var ki en sonunda insan kendisinin neden o şıkkı yaptığını unutuyor daha sonra işaretlemediği şıkların daha mantıklı olduğunu düşünüyor falan. değişik.