KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@sdt-uysl görüldükten belli bir süre vadeli de nasıl belli olmuyor vado onu anlamadım? düzenlendiğinden belli bir süre sonra vadelide vade belli değil mi mesela? hayır belli örn 40 gün sonra vs.
-
@iyimser16 hacı şu an kitap önümde ama fotoğrafını atmayı beceremedim Ama dediğin gibiyse de can sağlığı olsun
-
@Lex-fori henüz bonoyu düzenlerken protesto için gereken iki işi günlük süre de vadeyi belirleyemediğin için ciro süresi de diğreleri gbi iki işi günlük süre değil düzenlemeden itibaren 1 yıl biliyorm.Kitaptan bakan varsa bir şey diyemem üşenmesem kalkıp bakacağm ama ktap alasım gelmiyor.
-
@Baumol hacı senin hukuk ne durumda 30 net civarı bekliysan ben dediğim gbi olsun bnmki 22-25 arasında daha düşmemem gerek
-
@iyimser16 ahahahah abi al bende de o kadar açık ara en çok hukuka çalıştım ama benim tarumar etti
-
arkadaşlar ciro süresinin cevabı gayet açık, vadeden sonra 2 iş günü. açıp kitaplarınıza bi bakın isterseniz. 1 yıl kabule arz süresi onunla karıştırıyorsunuz.
-
@genclerbirlikli ödememe halinde ödeme gününden iki iş gümü içerisinde ödememe protestosu çekilmelidir.bu sürede de ciro yapılır.böyle bir bilgi de var Top sende şimdilik iyi geceler
-
@Ülkü avalin ayrı bir kağıtta gösterilmesi
-
@Oruçreis pekii soruda ödememe hali diye belirtmis miydi
-
@genclerbirlikli ya arkadaslar bu anlasmali bosanmayi ne yaptiniz hatirlayan varmi
-
Sa arkadaşlar kısmi ifa sorusnu tam olarak hatırlayan var mıdır ? Cevap hakkında ne düşünüyorsunuz.
-
@deuceko kalbim kadar temiz bıraktım
-
@deuceko yanlış olan şık 2 yıllık süre ve eşlerin mutlaka ikisinin dava açması.1Ve2 olması lazım.Eşlerin birisin açtığı davaya diğeri katılabilir
-
Arkadaslar anlasmali bosanmayi ne yaptiniz
Ben yalniz I yaptim (en az 2 yıl evli diyodu 1 yil olmasi lazimdi. Diger oncelikleri hattlamiyom. ) -
@genclerbirlikli hacı ödememe hali diye bir şey yoktu. Deseydin senin dediğin olacaktı
-
@Baumol ödememe hali demediği için ödeme gününü takip eden değil, vadeyi takip eden 2 iş günü cevap diyorum ben de işte
-
@genclerbirlikli her şekilde 2 gün diyorsun yani
-
@Asımın-nesli simdi baktim TMK madde 166 da yaziyor esler beraber basvurmali diyor
-
Mutlaka diyor mu
-
@Asımın-nesli yok mutlaka demiyor . Ama digeri mutlaka davayi onaylamasi sarti var diyor galiba senin dedigin dogru benim yanlis