KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@Sucuklu_Oralet Hocam şaka yapmıyorum ama o netlere spk,bddk ve merkez bankası gelmesi imkansız. Guy mhuy duy deseniz okey
-
@otuzyılsavaşı kardes turkiye 1.si olursun. Avrupadaki kurumlara basvur kpssyle aliyolarsa
-
Arkadaşlar bir de şöyle bir durum var merkezi uzmanlıkların büyük bir kısmı yds c seviyesi istiyor inşallah 90 alan arkadaşların yds'leri vardır yoksa büyük hüsran
-
@joeblack16 spk bddk olur da merkez bankası zor @Sucuklu_Oralet
-
Arkadaşlar bu ilk kpss girişim. Kaynakları genel olarak ortada dolaşan listeye göre aldım. Sizlerden bir ricam var kaç puan gelir gibi bir soru değil de bundan sonrası için nasıl bir çalışma ve hangi kurumları tercih edebileceğim yönünde.
GKGY: 72
Hukuk:28,75
İktisat: 27,5
Maliye: 32.5
Muhasebe: 26.75
İngilizcem yds den 60 geçebilecek kadar bile değil.Muhasebe yetiştiremediğim için tablolar güme gitti.
Size sorum şu, bundan sonrası için hangi kurum sınavları açılabilir ve çalışmalarımı nasıl sürdürmeliyim?
Hangi kurumları hedeflemeliyim. Daha önce kurumlar üzerine fazla bir araştırmam olmadı. Bodoslama kitapları alıp ortalama bir puan yapmak üzerine hedefledim kendimi. Tecrübeli arkadaşlardan fikir almayı çok isterim. Herkese başarılar umarım emeklerinizin karşılığını tez zamanda alırsınız. -
Bu forumda daha önce görmediğimiz yüzlerce arkadaş varmış ya maşşallah, hep yeni yüzler görüyorum çok güzel. Daha önce neredeydiniz siz arkadaşlar tanışalım isterseniz
-
@zenginmemur Ya arkadşım senin dediklerinin bende farkındayım. Bazı insanlar fazla abartıyor netleri. Evet 85 ile 90 arasında bi fark yok girilecek sınavlarda anlıyorum. Ama neden insanlara karışıyorsun, sonuçta bu işin pskolojik boyutu var adam kendini mutlu görmek istiyor ayrıca girecekleri tek sınav da guy değil mhuy var ,duy var, il göç var,vmy var 86 alan bi insan bu 5 ine girer cekosu da iyisyse SGDY de olur. yani 6 ümit kapısı demek. Sana mi kaldı şuna girersin,spk olma, merkez bankasi olmaz, gümrük olmaz onlarda zaten ing var. bi çok insan benim dediğim 6 sınavı hedefler çok iyiysen o başlıklara git okuma!
-
31 hukuk 29 Maliye 22 muhasebe 20 iktisat ve 25 çeko. Allah bereket versin
-
Bu arada arkadaşlar netlerim.
Gy; 59net
Gk; 60 net
Hukuk;39 net
Iktisat;40 net
Maliye; 40 net
Muhasbe;39 net
Çeko;39 net
Arkadaşlar ilk defa giriyorum gy de ki bi net yanlış işaretleme. hukukta ki tek yanlış onların yanlışı muhasebe tek boş da yetişmedi. çekodan da nazarlik bıraktım. kaç gelir acaba tecrübeli arkadaşlarımız nerde -
@atiba Bu netlerle bir şey gelmez kardeş sen bir daha hazırlanmaya başla bence
-
herkes dalgaya vurdu olayı hadi bakalım soruları tartışırken gayet ciddiydik halbuki, baya rahatladık herhalde, lazımdı zaten
-
insan inanmadığı bir şey için mücadele edemez.Adam 160 soruda 130 netlik çalışmış yememiş içmemiş mücadele etmiş ama puanı alınca nerelere başvurabileceğini bilmiyor he gülüm he.
-
Maliye 29
Hukuk 27
Iktisat 14
Muhasebe 20
Isletme 21
Gkgy 64 işletme puan türlerini kullanan kurumları hedefliyorum umarım yeterli olur bu netler -
@atiba ne yapalım yani şimdi meydanı onlara mı bırakalım.Bende istanbul guy mülakatına kaldım.Benimde 80 üstü puanım vardı ben herşeyin farkındaydım geçen sene 2016 kpssde.Şükür bana sadece guy gelir dedim öylede oldu.Mülakatına kaldım.Bana görede sen şuan 79luk 76lık adamın moralini bozuyosun.Buna ne diyeceksin.Sadece mantık süzgecinden geçirin yazdıklarınızı.Geçen yılki ilgöçü duya sayarsak tek eksik mhuy ilanıydı.Burdada p49 75 üstü herkesin şansı eşittir.Mhuy inşallah bu yıl gelecek ve 75lerin şansıda olacak.Gelelim 85lere 88lere hangi puan türü çok önemli olcak.5 10 kişilik almlarda şansları çok az.Kıscası diyorum ki 85lere sevinerek bi tarafı üzene cevabı hemen veririm.Örnekleriyle
-
Bende millete gore iyi yaptim diyordum ama bakilirsa herkes yapmis yani bide foruma girmeyen birsuru insan var onlarida dahil edersek bu sene durumlar iyi sasirdim acikcasi herkes zor diyodu:))
-
@zenginmemur Arkadsim bak 75 82 arası normalde guya niyet eder. son 2 sene hariç 450 500 il göç gelirse onada niyet eder. 85 üstüne gelince dengeli dağılırsa. Yani b si iyi olan 86 puanı olan bi insanın gelebileceği sınavlar ise
GUY,IL GÖÇ, MHUY, DUY ,VMY, SGDY Şımdı sana soruyorum 86 alan ile 82 alan arasında fark var mı 6 sınava girmek ki 2 sınava girmek mi. Çünkü ben ilk yıl bu durumu yaşadım 86 aldım 75 netim vardi alandan 120 soruda ama b puanım 61 'di. bu yıl 90 aldım gelmedi deftardarlik,muy,mhuy ilgoc de erken geldi çalışmadım. Vmy çok saçma döneme denk geldi. yani sen dengeli dağılan bi 86 ya laf edemezsin o ing olmayan bi çok kurumun sınavına girer. -
Gerçekten soruyorum arkadaşlar
Hukuk 19net
Maliye 28,5net
Muhasebe 21,25net
İktisat 11-13 net arası
gk gy de kötü hatırlamıyorum ne yaptığımı o yüzden net bi rakam yazamıyorum
kaç gelir tahminen ben vallahi tahmin edemiyorum 80 i bulmaz dimi geçen sene 85 gelmişti rezilliğime doymayayım -
Gy gk 73
Hukuk 18
İktisat 24
Maliye 24
Muhasebe 25
Kac puan gelir dersiniz arkadaslar ? -
@kuznets 85-87 Bandında gelir P48 Puanı.
-
@hebelebe bende 83ten 78e dustum