KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@dembaba Hile kardeş bizim de aklımıza geldi ama sıkıntı olur diye o riski almadım.Yasak beni nasıl caydırdıysa o arkadaşları da caydırmalı.Şimdi tedirgin şekilde bekliyorlardır eminim.Her sınava ayrı süre verilmiş.Sen buna aykırı iş yaparsan hileden başka birşey değil.Kendine avantaj sağlıyorsun ki kesinlikle sınav sonucunu etkileyecek bu durum.Çünkü muhasebede süre yetmedi.O zaman kalemi,silgiyi de kendimiz getirelim ne sakınca var bunda..Kuralları tartışalım ama kural varsa da uyması bize düşer.Soruları kağıda,peçeteye vb.yazmak sınav talimatında yasaklı zaten
-
@Pigou33 yazmak yasak değil yazıp dışarı çıkarmak yasak .
-
@dembaba kitapçıkları 50 dk da toplamalarınin bir anlamı olmalı di mi
-
@dembaba ciddi olarak soruyorun senin zamanj yetiremediğin bir sinavda bir baskasinin bu sekilde hile yapip bes soru onune geçmesi hic mi zoruna gitmedi bu durum.
-
Sınav kuralı: SORU KİTAPÇIĞININ boş kısımlarını müsvedde olarak kullanabilirsiniz. Ben bu cümlede ve her sınav öncesi gözetmenlerin okuduğu, kulaklarımın çınladığı uyarının herhangi bir kısmında PEÇETE'yi müsvedde olarak kullanabilirsiniz görmedim.
-
Buna müsade eden gozetmenden şüphe duyarım kopya cekmeyi legallestirmeyin burda
-
@dembaba Muhasebe için" 50 dakika" ayrılmış değil mi güzel kardeşim ne olursa olsun o sürenin dışına çıkmaman gerekir,öyle ufak cambazlıklarla olayı legalleştirmeye gerek yok sana verilen süre dışında 1 soru dahi çözmeye yeltenmen başkalarının hakkına girmek demek oluyor ve bunu idrak edemeyecek düzeyde iseniz şayet bir şey diyemiyorum.
-
@dembaba Kurallarda kitapçık toplayacağız siz yazıp diğer oturumda cevaplarsınız diye birşey de görmedim ben.İşin esasına girelim yerindelik denetimi yapalım.Bu adamlar niye topladı kitapçığı.Cevabı basit dolayısıyla yazıp diğer oturumdan muhasebeye devam etmekte açıkça yasaklanmış birşey
-
Muhasebede bir soruda iki şık arasındaydım. İşaretlemeyi İstatistik oturumunda yaptım. Ben burada hak yeyip yemediğimi düşünüyorum millete bak kardeşim!
-
@Mehmet-Muzaffer böyle bisey yaptıysan sende hak yemiş olmaz mısın? O süre zarfında isaretlemen gerekirdi.
-
Osym gerçekten iyice saçmaladı bir sınav ancak bu kadar rezil edilebilirdi gerek soru kalıbı gerek dagit topla usulü.kitapçığı toplayıp optiği bırakmak nedir? Emeğimiz emanetleriymis çok güzel sahip cikiyosunuz bravo !
-
öncelikle yazdığım şahsi düşüncemdir fazla rahatsılık uyandırdığı için sildim iletiyi . soruları ben de yazmadım.burada da daha önce belirttiğim gibi 1 soruyu ezberledim çözerim diye ama sorunun numarasına bakmayı unuttuğum için çözemedim. muhasebede de 27 soru işaretleyebildim ama yazıp çözenleri şikayet edeyim eşitsizlik gibi bir düşüncem olmadı . tespit edilebiliyorsa edilsin niye edildi de demem ama bunu yapan 10-20 kişi değil arkadaşlar emin olun hadi yazanları tespit ettin soruyu aklında,ezberinde tutup işaretleyenleri nasıl tespit edeceksin ? arkadaş diyor 2 şık arasında kaldım işaretledim bu adamı nasıl tespit edeceksin ?
-
@dembaba yarası lan gocunur senin derdin ney. böyle bişe yaptıysan ösym tespit eder zaten. ha rahatsan burdaki milleti germe. şahsi görüşünü kendine sakla.
-
@dembaba Bende tespit edilemez diyorum.Gelecek sene gözetmenlere yeni iş çıktı.Seneye aynı hareketleri görmeyiz.Elbette çok çok büyütülecek bir durum değil sınavın getirdiği saçmalıklardan birisi bu.Ama katılmadığım nokta bu arkadaşların yaptığının da etik olmadığı.
-
@nitrogb güzel kardeşim ben burada şimdi "sana mı soracağım ne yazıp yazmayacağımı" diye devam ederdim ama kimse ile olayı şahsileştirip polemiğe girme gibi bir huyum yok
-
@WilliamNiskanen Soruyu okuyordum gözetmen süre bitti dedi. İşaretleyeceğim cevabı netleştirememiştim ve cevap anahtarındaki ilgili sorunun şıkkına nokta koydum. İstatistik kısmında da işaretlemeyi tamamladım. Yani soru için sonradan muhakeme yapmadım. Vicdan boyutuna girecek olursak, yapmasaydım daha rahat olabilirdim.
-
@dembaba birincisi ben senin kardeşin değilim ikincisi lafı ortaya atıp sonra evirip çevirme. varsa bi sorunun özelden yazarsın. forumun huzuru kaçmasın.
-
@nitrogb üslubunu düzelt gel özelden de konuşuruz sorun değil .
-
Arkadaşlar facebooktaki bu olayın patlak verdiği grup kapatılmış, bilgisi olan varmı?
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama fazla abartıyorsunuz. Evet bazı kişiler sıraya 1 2 soru yazıp çözmüş olabilir. Bazıları bunu yanlışta görebilir. Ama ben kimsenin peçeteye yazacak kadar cesur olduğunu düşünmüyorum, en azından emek verip çalışan adam korkar.
Onun dışında da, o kadar adaletsizlikle dolu bi sınavda adam 2 soru çözmüş kesinlikle bisey demem benim hakkımda helal olsun. Itiraz edecekseniz sisteme edin benim maliyem en iyi derstir sen ne hakla onu en son ders yapiyorusn kafam şişince çözüyorum ,aynı sistemde isteyen istediği dersten başlasin zaten hepsi 50 dk. Bunlara hakkınızı helal edin 2 soru çözene helal etmeyin.
Bunca yıl neler oldu kimse ses çıkarmadı daha geçen sene ben 90 aldım her yil gecerlilik 2 yil neden gecen yil 1 yil hadi 1 yaptin adam akilli ilana çık insanlari mağdur etme.Gelen ilanlar ortada vmy sınavı cok saçma bi döneme denk gelmiş. Duy mhuy muy hiçbiri gelmesin.
Benim hakkım yenmedi 2 tane soru yazan adan mi hak yedi benim ki helâli hoş olsun ösym akıllı olsun düzgün sınav yapsın. Benim aklıma sınav anında gelmedi aslında 5 dk işaretlemeye zaman ayircagima nokta koyacaktım her sikka istatistikte işaretle cevap kağıdı zaten onun de 5 dk da kâr ama gelmedi aklıma.
Ben sadece 1 soru aklımda tutup çözdüm he aklıma daha falzasi gelmedi gelse yapardım. Itiraz edeceğimiz şeyleri bence daha iyi seçelim. Saygılar.