KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@sbf12345 Artık onümüzdeki maçlarda tek cevap vercem silme düzeltme olmayacak
-
40lk sisteme göre kaç nete kaç gelir bir bilgsi olan varmı
-
@kombassankoma tebrikler netlerin gerçekten iyimiş
-
@umutsuz1990 netlerini yaz istersen
-
Arkadaşlar yapılan şikayetler üzerine ösym beni aradı, yapılan iddaların asılsız olduğunu kamera incelemeleri yapıldığını. sosyal medyadan ekran görüntüsüyle şikayetler yapılmış orada yaptım diyenlerin kurumu karaladığı ve toplumda intihale sebep olduğu gerekçesiyle haklarında soruşturma başlatıldığını söyledi. ayrıca da tehdit eder gibi ekledi şikayetleri neyseki toplu değerlendirdik yoksa sizin de sınavınız tehlikeye gircekti dedi. Yaptığı bimer cimer başvurusundan sonra bu şekilde aranan oldu mu başka?
-
gkgky 70 muh 13 hukuk 25 maliye 29 ıktısat 18 net oluru nedir arkadaslar
-
https://kpss-puan.hesaplama.net/ internette böyle birlink buldum ama ne kadar doğru çıkartır sonuçları orası muamma
-
İş yoğunluğundan dolayı akşam bakacam malum bugün vergi daireleri yoğun yapılandırma ödemeleri yüzünden
-
@Antimülakat hocam aslında sizde bi puan hesaplama siteye ekleseniz yabancıya gitmesek
-
Bu sene sistem tamamen yeni puan hesaplama robotlarından hesaplama yapmayın 16 haziranı bekleyin
-
Gecen seneki standart sapmalara gore bu sene 77 net 80 puan
106 net 91 puan...
Bu sene buna yakin cikar.
-
Arkadaslar 40 lı sistemdeilk defa giriyorum ve puan tahmini yapabilecek bir site bulamadım. Netlerimsu sekilde
hukuk:29
iktisat:30.50
maliye:30.25
muhasebe : 30.25
kamu:24
Gy-gk:84
bu netlerle ortalamakaç puan gelir sizce? -
2017 kpss 2016'ye göre daha zordu. geçen sene 120 soruda 52 nete 80 puan geldi oran-orantı yaparsak 160 soruda 69,3 nete 80 puan gelir.
-
@frustration 1. oluyosun bu netlere :d
-
Sınavım kötü geçti diyip ağlıyolardı şimdi derslerden 25 -30 netleri görünce moralim bozuldu anlaşılan sınav zor felan değilmiş bana zor gelmiş.
-
@ali27 Çoğusu öyle çıkmayacak. Kalıbımı da basarım. Bu arada da 1.88 boyum 116 kg ye sahibim düşün ne kadar iddialıyım
-
@ilanbekleyenadam yok be o kadar da değil herhalde:))
-
@frustration En kötü İlk 10 dasın gerçekten bu netlerin varsa git güzel bir tatil yap.
-
@frustration güven bana
-
@Baumol Adam iktisat 30 net yazmış Allah için hangi kaynaktan çalıştın yaptın nasıl yetiştirdin