KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Leyn leyn Benim adım dolapdereli Sabri leyn
-
@osmanlı Orada ne kastettiğini hatırlamıyorum unuttum yani artık her soru sadece bir kelime olarak aklımda bir gün daha geçerse onu da hatırlamayacağım.
-
Tahvil sorusunu ben de şıklardan giderek yaptım. Birbirine ters olan iki şık vardı diye hatırlıyorum ve ters olan şıklardan biriyle diğer üç şıkkın ilişkili olduğunu düşünerek işaretledim.
-
@Mehmet-Muzaffer Aynen bende şıklardan gidip bir şey işaretlemiştim şıklardan biri diğerlerine ters düşüyordu.
-
@Ülkü inşallah yürüttüğümüz mantıkla doğru olanı yapmışızdır.
-
@Mehmet-Muzaffer İnşallah. Bugünde açıklanmayacak galiba yarına kaldı heralde
-
Ösym aradım bugün yada yarın açıklanacak dedi kadın buyuk ihtimalle bugün açıklanır.
-
@atiba KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017 içinde söyledi:
Ösym aradım bugün yada yarın açıklanacak dedi kadın buyuk ihtimalle bugün açıklanır.
Tam bir defansif ön liberosun, seni sevdim kavruk tenli çocuk.
-
Arkaşlar para arzı, para arzı arttığı için faizler düşer, faizler düştüğü için yatırımlar artar yatırımların artmasından dolayıda ekonomi genişler. Faizlerlede tahvil fiyatları ters orantılıdır, faizler düştüğü için tahvil fiyatları artar.
-
arkdşlr bişey sorcam ben puanımı baştan sağmma bi siteden hesaplattm verilen cvplara göre kendi cvplarıma şöyle bir genelleme yaparak..p48 le p35im arasında daglar kadar fark var p35 87 küsür çkıo p48 72 küsür:( bu nasıl iştir böyle çok hayal kıırıklıgındYM şuanda.ztn muhasebenin şu mubarek gün ne diyimki.sürem yetmedi bazı sorulara bakmadm bile..istatistkte aval aval bekledm.ne kdr saçma bi sistem söyleyecek söz bulamıyorum
-
@umutsuz1990 o hesaplama motorları tam bir troll hiç güvenme bence
-
@sbf12345 hocam yani bu sistemde 77 78 puan iiçin p48den kaç net yapmak lazım ki acaba..bende maliyede çok düşündm arkdşlr nedense hep tuzakmış gbi tek tek şıklar üzerinde düşündm hiç ömrümde duymadgm görmedgm bikaç soru vardı.allah yardmcmz olsn bir yorum yapamıorm hala sinirim tepemde
-
@umutsuz1990 sakin ol , bu konuda yalnız değilsin bu sınava giren herkes köklü sistem değişikliği karşısında mağdur durumda kimse doğru dürüst bir öngörüde bulunamıyor.16 haziranda açıklanacak sanırım sınav sonuçları sabırla beklemekten başka çare yok.
-
bu sene herşey sıfırdan hesaplanacağı için puandan çok sıralamanız önemli arkadaşlar..
-
@sbf12345 benim bu ciddi hazırlanark girdğm ikinci snv.yani ne yaptgmı bile anlayamadm.herşey saçmalık şu emeğim olmasa bırakırım bu işi ama insan emeğine acıyor
-
-
Ben ÖSYM kadar sorumsuz, kendini bilmez, lakayt, denetimsiz başı boş başka bir kurum görmedim. Kafalarına göre kimseye danışmadan, keyfi uygulamalarla öğrencileri bekletip kanser ediyorlar. Allah cezalarını versin...!
-
@dembaba hiç bir yere yazmayıp, Aklında tutup çözme işlemini yapan biride bu statüde mi
İnsanlar kafayı yemiş yaa, bende gördüm Grubu direkt ayrıldım Gruptan. Kalite yerlerde, Kimi kime şikayet ediyorsun? Olan yine bizlere olacak. Bence ÖSYM fake adres açtı trolledi herkesi Algı oluşturdu Yoksa, şikayet edilecek o kadar çok konu var ki.
- Sınavlar uzun, her sınav bir başlangıç ve bitişten oluşunca zamana karşı yarışınca. Lavabo ihtiyacı artması, Sağlık sorunları oluşması daha riskli.
- Muhasebe zaman konusunda, bence yetersiz. 60 dk çekilmeli veya 50 dakikalık sınav hazırlanmalı.
- Bazı yerlerde, Ders araları süreye dahil edilmiş. Bazı yerlerde edilmemiş.
- Sınav Puanların geçerlilik süresi vs. birçok neden birlik beraberlik içinde BİMER, ÖSYM veya Sosyal medya üzerinden örgütlenerek iletilse daha yararlı olurdu.
-
@dembaba neresinde mi gercekten boyle yazilari gorunce dahada uzuntum artiyor. Muhasebe testinde bes dakikasi yenip sadece 22 soru isaretleyebilen birisi olarak cok uzuluyorum. Onu bende gordum bes soru yazmis birisi bes soruyu bulup yapmasi bizler icin ne demek arkadaslar hele de muhasebe gibi sure yetmeyen onemli bir testte. Buna akilica demek sikayet edenleri elestirmek hic dogru degil. Cunku siralam sinavinda adam akillica degil buda kopyadir bir nevi o zaman herkes yapsin bunu. Bu adamin onu sosyal medyaya yazmasi ve buna alkis tutanlarida ayrica ayipliyorm bu kopyadir alenen. Sana sure verildiyse binlerce insan enayimi. Benm bes dakikam yenmis zaten geride kalmism bu sekilde gordukce daha da uzuluyorm.
-
@dembaba aklını kullanmış?