KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@HaniYaKi guy'a elleşmesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar
-
@işsizdegree aynı durumdayım
-
Ya şu mantığı bırakın bu merkezi atama değil.85 90 diyosunuzda bari puan türünüzü söyleyin bu sene değişsede ne yani siz şimdi 85le bütün kurum sınavlarınıza gireceğinizmiz düşünüyosunuz?Biraz araştırn kurumların alım sayısını.Ha guya seviniyosanız o ayrı 90 da alsan guysun 75 alsanda
-
@napsak arkadaşlar haklıymışsınız. cevap kesinlik ilkesiymiş. ben yanlış yapmışım.
-
@RootofAllEvil iki üç sayfa önce bi link verilmiş sistemin açıkken linke tıkla açılıyor sorular kardeşim
-
buradan ulaşabilirsiniz sorulara https://ais.osym.gov.tr/KPSS1/2017/2/TemelSoruKitapcigi/233
-
@işsizdegree biliyorum da telefon ekranı yüzünden göremiyorum lg g5 telefon bu arada
-
@RootofAllEvil masaüstü sitesi istedin mi
-
Forumda derece yapan çıkar herhalde baksanıza şu netlere.Maşallah
Dikkatsizlik ve yorgunluk yüzünden çok basit sorularda hata yapmışım.Ösym yaktı bizi. -
HUKUK 27-9
İKTİSAT 17-10
Maliye 30-9
Muhasebe 15-10
GY-GK geçen seneki netlerimle aynı P3 73 gelmişti.
Tecrübeli arkadaşlara kaç puan gelir bu netlerle -
40 sorulu eski sistemde geçmiş yıllarda sınava giren arkadaşlar varsa sonuç belgelerinin burada paylaşsın ortalama olarak puan tahmin aralığı oluşturalım dostlar.
-
@friedmanmilton senin netlerin resmen sınavın özeti gibi hukuk maliye kolay ikt-muh zor
-
Su netleri gorunce dayanamadim geleyim dedim. 2013 te 32 puan turunden kpss turkiye birincisi arkadasim vardi benim emre ilhan, herkes onun netleri" baya" asmis Adamin netlere isteyen bakabilir emre ilhan kpss karne yazinca cikar. Herkes yikmis gecmis ortaligi Bisey demiyorum, belki bu forum sahipleri turkiye birinciligini kapisan insanlar olcaktir, ya da 2013ten bu yana kpss ogrenci profili baya degismistir vs.. ama bazilari ne bileyim inandirici gelmiyor. Benimse hamdolsun benim iktisat sifir net degil Muhasebeye korkuyorum hala bakamadim ama oda sifir gelmezse hukukla maliyem ite kaka bi puan aldirir insallah
Sevgiler
-
Hukuk-30,50
İktisat-26
Maliye-36,25
Muhasebe-25 -
@genclerbirlikli telefon ekran döndürme yapın
-
Hukuk 15.25
İktisat 15.25
Maliye 25.25
Gk gy 70 net kötü oldum buna kaç gelir acaba ona göre ağlayacagım -
@kismetnasip emre bizim dershanenin öğrencisiymiş iktisat hocamız 30 ar net yaptı demişti. google a bi bakayım merak ettim.
-
@genclerbirlikli benimde siyasaldan arkadasim ordan biliyorum. Evet 30lu netler pegemin sayfasinda olcakti. Buarada odendikten sonraymis o, pegem out murat in mi desek
-
@hobbes Hobbes nerdesin gel bende egomu tatmin edicem zamanaşımı süreli soruyu ödeme emri kesiyo dediniz diye yanlış saymıştım doğruymuş 2020 yapmıştım birde herkesin yanlış yaptığı ciro sorusunu ben ödeme emri 2 gün yapmıştım sırf bu soru yüzünden birinciliğe oynar mıyım
-
@Tolgahan-Ayyıldız agğlama ağlama Allahın izniyle gelir birşeyler. Sen burayi baz alma kotu degil netler. En olmadi bir kapi kapanir bin kapi acilir. Allah buyuk dua edelim