KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@guyan-gelmiş benim yazdıklarımda yanlış değil ama kardeşim.Bn diyorumki eğer bu mali hzimetler merkez uznanıysa niye merkez spor uzmanıyla aynı maaşı almıyo.Ankarada çalışanların durumu farklı olabilir belki.Üniveristeleede çalışan mhuylar taşra uzmandır.Yoksa priss hocamın bana karşı hitaben yaptıpı tepkiye yazdım
-
@zenginmemur mali hizmetler merkez uzman da değildir dostum ben merkez uzman demedim
-
@Priss sonuna kadar haklısınız.Siz mevzuata göre yazmışssınız.Ben kurum çalışanlarının sorunlarıyla karıştırdım o zaman kusura bakmayın.Aceleci davrandım.
-
@zenginmemur kusur yok değerli dostum iyi akşamlar dilerim.
-
Keşke şu adaletsizlik ortadan kalksa guy eğer düz memurluksa p3ten alım yapsa.Bizde atandığımzı zaman göğsümüzü gere gere meslekerimizi yazsak.O gün yakındır bnce.
-
@elessar tesekkur ederim 82 yi bulur umarim
-
Eskiden sayıştay için kpss ön koşulu yoktu ilk defa bu yıl başvurularda p48 kullanılacak taban kaç olur sizce?
-
@RootofAllEvil puanı bilmem ama dereceye girmek şart.
-
@RootofAllEvil muhtemelen sayi az olacagi icin 10 kati çağırır ilk 500 yada 600 girer diye dusunuyorum
-
Arkadaşlar puan hesabı yapan bı robot varmı aşağı yukarı mesaj atarsanız sevinirim
-
@ceren Maalesef güvenilir robot yok ÖSYM sonucunu beklemek en mantıklısı. Robotlar moral bozuyo
-
@ceren aslında o robot iyidi ,arkadaş emek vermiş uğraşmış tabiki tam sonucu vermesi imkansız ama en azından fikir veriyor gibi geldi bana .olumsuz eleştirilerden dolayı maalesef kaldırmış yapan arkadaş
-
@hobbes önceki alımlarda 7000 küsür kişi giriyordu zaten sınavı ilk 225 kişi geçiyordu ilk 500-600 demek zaten 90 puan aşağısı gelmesin demek oluyor ki ösym parayı seven bir kurum bu kadar az kişiyi çağıramazlar
-
Sayıştay sınavına 45 kişilik alımda, eleme sınavında başarılı olan 225 kişi çagrılıyodu. Kpss p48 puan türü eleme sınavının yerine konduguna göre yine alım sayısının 5 katına girebilen adaylar girecek gibi gözüküyo. İlk 250 ye girmek için kaç net gerek acaba
-
@wearenotthesame 115 net bekliyorum hocam ben. 109 netim olmasına rağmen umutlanamıyorum...
-
Dostlar ilk 250de olan geçen sene kaç net yapmıştı?
-
Sayıştay testi geçtikten sonra yszılı sınav mı olur?Yoksa sözlü sınav mı?
-
öyle bir şey olmayacak sayıştay sınav yönetmeliğini okuyun lütfen kpssden belli bir barajı geçenler bu kez ösymnin sayıştay ile ortak olarak oluşturduğu protokole göre eleme sınavına girecekler planlanan alım sayısının 5 katı elemeyi, 3 katı da klasik yazılıyı geçecek yani anlayacağınız 3 aşamadan 4 aşamaya geçiliyor
-
-
Bence 80 üzeri herkes başvursun der. Yine eleme sınavı yine yazılı eleme yine mülakat..