KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
Ne tuhaf insanlar var yaw süre yetmemişte yetiştirememiş 5 boşu varmış vah vah
-
@rayid adamın adını tam hatırlayamıyom
-
@Econumist evet zaten alıntı, hepsi doğru değildir
-
arkadaslar merhaba muhasebe bır soru vardı fınansal tablolar kısmı ıle ılgılı yukarıda baktım da goremedım o soru yazılmamıs. hangısı kesın bır bılgı ıcermez gıbı bır soruydu sıklarda formuller vardı net satıs bolu kar falan hatırlıyormusunuz neydı o cevap ben sanırım aktıf bolu varlıklar yaptım ama emın degılım
-
@friedmanmilton o sorunun cevabı kesinlikle KESİNLİK. Fotoğraf yükleyemiyorum ama olanlar murat yayınları sayfa 145 e bakabilir
-
@rayid kim rencide oldu hocam anlamadım
-
@uzmanyrdd neresi tuhaf hacı abi bu durumun? Yetiştirememiş olamaz mı? Boş soru kalmış olamaz mı?
-
@sbf12345 düzelttim
-
Sorular ve cevaplar bugun aciklanir mi
-
@mater33 bence yarın açıklanır
-
Verginin kesinligi bireylerin odeyecekleri verginin odeme zamanini, bicimini ve miktarini acik ve kesin olarak bilmesini ifade eder. Bunun geri odenmemesiyle ne alakasi var hala anlamis degilim
-
@kismetnasip o soru verginin karşılıksız olmasını anlatıyordu bende karşılıksız yaptım bekleyip göreceğiz yanlış düşünüyor da olabiliriz
-
@kismetnasip sizin dediğiniz vergi ilkelerinden biri olan kesinlik ilkesidir ama soruda verginin özelliği olan kesinliği sordu cevap kesinlik
-
@kismetnasip verginin alınması karşılığında bir karşılık verme taahhüdüne girilmemesi '' verginin Karşılıksız olmasıdır'' verginin geri ödenmemek üzere alınması da ''verginin Kesinliğidir''.
-
@kismetnasip adam smithin vergileme ilkelerin de var senin yazdığın bu soruda hangi vergileme ilkesi diye sormuyordu soruyu
-
cevap kesinlik tartışmaya gerek yok fazla net bir soruydu
-
@Lex-fori ilk defa duyuyorum böyle bir seyi. Oladabilir bir sey diyemem,ogrenmis oluruz bizde
-
@kismetnasip bedavacılık sorusunu naptınız
-
@Baumol o soruyu hatirlamiyorum ya hic.onu beynim silmis
-
@Baumol marjinalli bi şık vardı galiba bedavacılık sorununu oturtamadım o şıkla onu işaretledim