KPSS Alan Sınav Soruları Paylaşım Platformu 2017
-
@kombassankoma ben de öyle yaptım ya. Lütfen açıklasınlar cevap anahtarını çok fena darlandım.
-
@Baumol omum sorunu bedavacılık sorunun olduğu durumda marjinal dönüşüm oranı marjinal ikame oranına eşitlenir diyordu o yalnış işte cevap o olacaktı
-
@murtii87 ben de göremedim o sorunun cevabını çok net hatırlamıyorum formüller vardı hangisi anlamlı bir sonuç vermez diyodu sanırım
-
@Sucuklu_Oralet ciro vadeden sonra 2 iş günü olacak yalnız
-
@omer aynen sanırım oleydı o soru ve tıcarı mal satısı vardı 20000 yerıne 22 bıne satıyor stok standartına gore hangısı dogrudur dıye bır soru o ıkı sorunun cevabı yazılmamıs kı hatırlamak zor sıklar baya uzundu karısıktı
-
@sbf12345 jandarma gk da artık üye değil diye biliyorum. 31. Soru sıkıntılı bence
-
@murtii87 ben finansman gideri yaptım onu. benzer bir örnek görmüştüm bulursam atarım ama emin değilim tabi doğruluğundan.
-
@kismetnasip hocam senin söylediğin belirlilik ilkesinin özelliği
-
@napsak valla kitaplarda verginin kesinliginde bu yaziyor. Matrahta filan soru aciklamalarinda da. Ama suan okuldan hocama sordum kesinlik dedi, demek ki kesinlik
-
@genclerbirlikli soruda policemi diyordu?
-
arkadaşlar öncüllü iktisat sorusu vardı hangileri işssizlik oranını şişirir diye cevabı belli oldumu onun
-
@kombassankoma evet o vardı sıklarda bende onu yaptım ama daha once karsılasmadım hanı tam olarak emın degıldım. peki ğretim maliyeti nasıl belırlenır dıye bır soru vardı sozel tarzı dırek ıscılık falan vardı sıklarda o soruyla ılgılı bılgınız var mı
-
Valla suan murat ozel hukukta kiymetli evraki actim. Goruldugunde belli bir sure sonra vadede bono ve policeler icin ciro suresine "en gec odeme gununu takip eden iki is gunu sonuna kadar cirosu mumkundur" yaziyor. Vadeden sonra 2 gun ihtar icin onunla karistiriyor olmayasiniz? Ya da ben soruyu karistiriyorum bilmiyorum. Cevaplara bakmak istemiyorum ama elle tutulur bi hukukla maliyem var canim skiliyo yanlislarima
-
@murtii87 malesef hatırlayamadım hocam, öyle bir soru hatırlıyorum ama 7b içinde değildir olarak hatırlıyorum, faiz gideri değildir diye.
-
@kombassankoma yok o soru degıl o ayrı. hangısı mal uretılırken malıyete eklenen unsurlar mıdır falan dıyordu sıklar dırek madde malzeme uretım gıderlerı falan hep bole seylerdı zaten bende hatırlamıyorum neyse artık bekleyelım bakalım
-
@murtii87 Ben psdg yaptım o soruya
-
@murtii87 aa evet o sorunun da cevabı söylenmedi be yaptığımı hatırlamıyorum tam ben de
-
@Ülkü şimdi hatırladım bende psg yaptım
-
@genclerbirlikli ben de jandarma dedin ona yeni değişiklik olması lazım
-
@kismetnasip poliçe ya da bono farkeder mi ? Poliçenin cirosuna ilişkin hükümler bonoya da uygulanır diyor ttk md778