2017/1 atamasını bekleyenler kac puana iner?
-
Biri bana atanma durumun var desin son atamada olsa kesin gelir desin bölüm maliye puan 82.99 brans siralamasi 319 ptt gümrük kyk kpss a dan guy mufettislik ilana cikti faydasi olmaz mi gelmez mi atanamiyacak miyim oturup tekrar hazirlanayim mi???
-
burası niee durgun dostlarr yok mu burdakilerin umudu?
-
Benimde 82.4 iktisat son atama dahi olsa olmaz benim @antimulakat @aliveli bu basliga yorum yaparmisiniz
-
Dostlar buraya dönerek bir analiz yapacağım. Kadro sayımız fena değil, p3 alan sıralamanizi ve iibf siralamanizi tekrar paylaşirsaniz memnun olurum
-
85 puan iktisat mezunuyum bölüm bazında sıralamam 450 civarı
-
arkadaslar bu atamalar p3 e gore yapilmiyor mu? ben mi yanlis biliyorum?
-
Bölüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi.puanım 85,6. Branş sıralama 329
-
@alpik 2016 p3 puanına göre yapılıyor.
-
Dostlar branş bazındaki sıralamamızı nerden görebiliyoruz
-
@Antimülakat hocam şimdi gümrüğün açıklanmaması dezavantaj değil mi? İibf sıralamam 1754 bu arada.
-
@hü.sbky kesinlikle hocam onlar açıklansa bir çok puanı yüksek olan kişi tercih yapmak durumunda kalmayacaktı.
-
Ben iktisatciyim antimulakat 82.4 siralamam 4900 lerdeydi m7 . Ben cok anlamiom onumden kac kisi gtti siralamam ne bilmiyom ilk baktigim buydu . Son atamadada olsa sansim olmaz boyle demi
-
arkadaşlar mke ve teiaş'ın memur maaşları hakkında bilgisi olan var mı ?
-
@mstf 3.000 tl civarı hocam böyle kabul edebilirsiniz.
-
hhhhhhhhh
-
@Antimülakat hocam bölüm maliye puan 85.3 sıralama 77 bu alımda atanma ihtimalim nedir.acil işe girmem lazım be ya
-
@alfred-marshall yüksek ihtimalle atanırsınız hocam, 4001 ile olanlar gelmez ama iibf'yi kapsayanlarda il ve meslek tercihine takılmaz iseniz.
-
@Antimülakat genel bi soru olacak ama tercih yaparkrn nelere dikkat etmem lazım ilk alımlarda bilgisizce tercih yaptım tecrübesiz olduğum için
-
@alfred-marshall bunu ben de merak ediyorum @Antimülakat hocam bir de niteliklerde bölümlerden ziyade iktisadi ve idari bilimler programından mezun olmak diyo bu kadroları da tercih edebiliyo muyuz?
-
@alfred-marshall hocam puan düşükse 4001'e bulaşmamak en iyisi. Boşa tercih oluyor. Bunun dışında alımı çok olan yer şehir farketmeksizin düşük kapatma ihtimali yüksek olan yer oluyor. Bir de ilk etapta kendi bölümünüzü bağlayan meslek üzerine yoğunlaşın daha sonra genel tercihleri sıralayın.