Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@yakupgokhan Yatırım bölümünü seçtim 20 kişi alacaklarmış, nasip artık bekliyoruz.
-
@Tutuklu yatirim portfoy leasing katilim vardir sanirim hairliyosaniz alacagi kisi sayilari kactigi hakkinizda hayirlisi olsun bu arada
-
Ozaman klasik sorumuzu soruyum ne zaman aciklanacak?
-
Ziraat Finans Grubu içerisinde yer alan Şirketlerimizden;
• Ziraat Katılım Bankası A.Ş. bünyesinde İstanbul’da görev alacak 70,
• Ziraat Leasing A.Ş. bünyesinde Adana, Antalya, Gaziantep, Diyarbakır veya İstanbul’da görev alacak 15,
• Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. ve Ziraat Yatırım A.Ş. bünyesinde İstanbul’da görev alacak 20,
olmak üzere toplam 105 Uzman Yardımcısı istihdam edilecektir.@yakupgokhan durum bu bakalım, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@sayınseyirci bu cuma
-
biraz önce ziraat insan kaynaklarını aradım. dedim 1 ay oldu ne zaman açıklanacak dedim. telefondaki bayan kibar bir biçimde süreçte bir aksam olmadığını araya bayram tatili girdiğini falan söyledi benim anladığım cumaya kadar açıklanacak herhalde
-
@Lex-fori neden cuma ben bu cuma takintisini anlayamiyorum
-
@av.ssualp belki de yarin aciklanir hocam orasini bilmiyorum ancak bayan aciklanacak dedi surecte aksama olmadigini soyledi konusmasi gayet olumluydu ben yakin zamanda aciklanacagi gorusundeyim.sonucta bana aciklanacagi tarihi soyleyecek hali yok boyle bir konusma yapti konusmadan sonra benim hissiyatim yakindir aciklanmasi
-
Cuma aciklanacagina emin olabilirsiniz. Cunku aciklandigi zaman en az 2000 3000 kisi basarisiz yazisini gorup aaaaaaaaaaaaaaa diycek ve telefonlarina sarilip ziraat bakasini arayip puanlarini ogrenmek istiycek bunu en iyi onlar bildigi icin cuma 5 gibi acikliycaklar
-
@yakupgokhan zaten puanida aciklamiyorlar mi sadece basrili basarisiz mi ?
-
@sayınseyirci kaç puan aldığınızı yaziyolar ancak ayrıntılı bi aciklama olmuyor yani su bolumde sukadar yaptiniz diye bir sey olmuyor.sadece aldiginiz puan yazıyor.60 in altında iseniz puaniniz hesaplanamadi diyor.
-
@yakupgokhan klasik taktik tüm bankalar yazılı ve sözlü sonuçlarını %99 cuma akşamı açıklar.
-
@sayınseyirci @sayınseyirci 60 in alti aciklanmayacak. cogu 60 civari arkadasimizda maalesef baraji gecince mulakata cagrilacagini dusunuyor yada cagrilacagina inaniyor o yuzden sinav sonuclarinda buyuk gumburtu kopuyor. Ben bu sinavda 72 73 ve uzerinin mulakata cagrilacagina inaniyorum(en dusuk)
-
@yakupgokhan şimdi açıklanınca başarılı başarısız yazacak bir süre sonrada mülakat listesi mi açıklanacak ? Nasıl bi süreç oluyor acaba
-
@tnrnk 60 in ustuysen puanin yazar 60 i alti yazmiycak direk basarisiz olma sebebi cunku
-
Sonra, atın beni denizlere...
-
@Tutuklu gel birlikte atlayalım
-
Cuma gunu aciklanmazsa mudurlukte kendimi kesinlikle yakacagim haberleri takipte kalin
-
Kaç kişi girdi sınava acaba bilen var mı arkadaşlar bu kadar uzamasının sebebi fazla kişi olabilir mi?
-
@av.ssualp @Tolgahan-Ayyıldız birlikte yapalım açıklamazlarsa ya atlayalım ya yanalım...