Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Ne olacak bu halimiz nereye kadar böyle gidecek iş yok para yok sevgili yok mutluluk yok
-
@maid katılıyorum madem dil konusunda iyisiniz yurt dışı tecrübeniz var özel sektörü denemelisiniz
-
@maid ozel sektorde denemelerim oldu kimse yasiniz ileriyse ve kayda deger tecrubeniz yoksa kimse risk alip o kisiye yatirim yapmak istemiyor. en son konya da bir yag pompasi ihrac eden bir sirket vardi oraya gidecegim 1500 lira maas yol yemek benden. bilmiyorum ozel sektorde mulakata gideniniz yada is arayininiz oldumu fakat kariyer nete firma hesabiyla girin bakin benim gibi tonlarca yurt disi tecrubesi ayrica kayda deger is tecrubesi olan insan gorursunuz . linkedin`i saymiyorum bile
-
@toobig4you biz ölelim bence
-
@Tolgahan-Ayyıldız bende oyle dusunme biraz sans faktorude var bence Allah yuru yaa kulum demesi lazim aksi halde olmuyor bizzat tecrube ettim . Benle mezun olup hic bir donanimi olmayan bazi arkadaslarim mudurluk yapiyor kucumsemek icin soylemiyorum yanlis anlasilmasin fakat sans bir faktor . Belki senin sansin yaver gidecek yani ins
-
@toobig4you Abi müthişsin. Bu sonuçlardan sonra sorun sende olamaz. Buna inanmıyorum. Sen bu kalifikasyonda her yerde iş bulursun üzülme. Tavsiyem İş Bankası'nı dene. Orada referansın payı daha azdır. Bu arada ingilizce de bu kadar yüksek puana nasıl ulaştın? Hangi kaynakları kullandın?
-
@BluePhantom Ingilizceyi unv de 3 defa alttan almis birisi olarak yurt disinda ogrendim 2 yil gibi bir surede. Konusmaya yonelik yada toelfa yonelik bir ingilizce istiyorsan yurt disinda yasaman sart hayatinin tamami ingilizce olmasi gerek ama yds ve grammer icin istiyorsan baslangic ve intermediate seviye icin cambridge yayinlari grammer in use- ileri seviye icin longman yayinlarinin Advanced kitaplari. bunlari tam anlamiyla bitirirsen seni cok ileriye tasir
-
@toobig4you Hayret ettim valla kardeş.Bu kurumların kriteri nedir ya.Neye göre adam alıyorlar anlamadım.
-
@toobig4you vala çok şaşırdım hocam benim çok yakın iki arkadaşımın dili de sizin gibi çok iyiydi ikiside ikinci denemelerinde garanti ve vakıfta mufetis yardımcısı oldular ki ikisinin de referansı yoktu.bence uzman yardımcısı olarak bu dilinizi harcarsınız daha iyi yerlerde olabilirsiniz is bankasını deneyin toefl istiyo diğer bankalar haricinde şansınız yüksek olabilir ayrıca dil tazminatı da diğer bankalardan çok yüksek.insallah herşey gönlünüzce olur.
-
valla benim de yds 97 toelf 105 ben de bir çok yerden elendim mezun olduğum okul da iyi.ayrıca kpssde geçen yıl bir çok puan türünde ilk 10da olan arkadaşım da benle aynı durumda ben de ne istiyorlar anlamış değilim. ingilizce konusunda da sevince ve gireceğiniz sınava yönelik çalışınca istediğiniz puanı alabiliyorsunuz bence. ben daha önce yurtdışına çıkmadım herhangi bir ingilizce kursuna falan da gitmedim
-
Yndkbydhjcc
-
@duygu123asd insallah herkes icin hayırlısı olur sizin tercihiniz leasing factoring katılım hangisi oldu
-
@sonumut portföy yönetimini seçtim ben
-
@duygu123asd bende orta halliyim katılım tercih ettim merak ettim sizin gibi daha yetkin kisiler nereyi tercih etti teşekkürler ins herkes icin en hayırlısı olur
-
@duygu123asd siz hangi kaynakları kullandınız?
-
@toobig4you merkez bankasına işletme bölümünden girdiniz değil mi? İktisat bölümündense yine kaynakları soracaktım
-
@Tolgahan-Ayyıldız Hocam çok ağır yaradan konuşuyorsun yapma bitiğiz
-
@toobig4you okurken o kadar duygulandim ne desek boş.bizi bu durumda birakanlar utansin.
-
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende sınava girmiştim bekliyorum. @sonumut bölüm seçtim derken ücret yatırılırken seçilen bölümden bahsediyorsun değil mi? sonradan herhangi bir şey yapılmıyor zannedersem.
-
@Tutuklu evet siz hangisini sectiniz