Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
geçen görüşmelerde de size verilen linki takip edin diyorlardı yeminlen cinnet geçittirecekler insana
-
Sürekli arayalım da onlar da rahatsız olsun
-
#Varlik fonu baskani gorevden alinmis acaba bu yuzden mi aciklanmiyor?#
Aciklanmamasina saftirik saftirik sebepler ararken ben -
Sali aradigimda bu hafta pazara kadar kesin açıklanacak diyolardi ben artık inanmıyorum bence bisey bildikleri yok salliyolar bol keseden.
-
Başka var mı arayan ?
-
telefonla arama sayısıyla, gercege uygun ve nazik cevap alma sayısının ters orantılı oldugunu dusunuyorum
-
20 dk önce anadolu üniversitesinden mesaj geldi telefonuma aklım çıkıyordu sonuçlar açıklandı diye reklam mesajıymış ama elim ayağım boşaldı resmen
-
@toobig4you öyle zaten, ayrıca memurlara pek bilgi vermiyorlar.
-
Ziraatte aciklanicaktir yakın zamanda takip edin önümüzdeki zmanalari dedi net bi tarih var mi dedim bilmiyoruz olsada söyleyemeyiz zaten dedi
-
bugün açıklanması ihtimali yokmuş, haftaya da duyurulardan takip edin kesin bi tarih veremiyoruz dedi. ben de bişey demiyorum artık nasıl bi protokolse
-
@pek12 cuma
-
Bugun aciklanacak 6 6 bucuk arasinda duyum degil his
-
@av.ssualp açıklanmazsa seni linç ederiz ona göre
-
@av.ssualp en mantıklı tarih bugün. En mantıklı saat de 6-6.30 arası. Benim de tahminim bu yönde.
-
arkadaşlar inşallah siz haklı çıkarsınız ama ben ve benden önce arayan her arkadaşa söylenen bu şekilde. ben de yoruldum artık açıklansın ona göre iş bakıyım kendime
-
İnsallah aciklarlar.Beklemeyle geçti zamanimiz ömrumuz.
-
@Tolgahan-Ayyıldız hahahahha hislerim kuvvetlidir olmazsa linc edin hocam kacis yoksa bu hafta aciklanmayacak dedilerse a iklanir bilgi vermeleri kesinlikle yasak daha fazla arayan olmasin diye bu yalan her sinav donemii ik larinca soylenir
-
aciklanmadi.
-
arkadaşlar hangi sitede açıklanacak? bilgisi olan link atabilir mi?
-
Yaptıkları toplumu kin ve düşmanlığa tahrik. topluca beddua edelim diyecem şimdi tövbe est.