Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@işarayan hocam ziraatin kendi sitesi de yeter ki açıklansın link bulmak kolay iş. zaten açıklaninca ilk burdan ögrenirsiniz.
-
@av.ssualp linç başlasın
-
@Tolgahan-Ayyıldız asıl linç edilecek ziraat bankası. hep beraber ulusa yürüsek daha faydacı olacak
-
suç hepimizde kardeşlerim. o kadar kötüleriz bankaları yok şöyle yok böyle ama yine sınavına en önce bizler başvuru yaparız. git asgari ücretle çalış alandan 3 5 senede atan olsun bitsin gitsin. ne derdim varsa bankalarla .
-
@AdemSimit başvuru yapıyorsak paramızla yapıyoruz kardeşim hayrına sınav açmıyorlar, kimse boyle saçma seylerle karşılasacağını bilerek başvurmuyor sınava. tek istediğimiz paramızın karşılığını versinler veremiyorlarsa da zehir zıkkım olsun hepsine!
-
Alakasiz bir konu ama paylasmak istedim. 6 ay once arkadasim devlet hastanesine destek personeli olarak girdi gel dedi kadroya gecicez dedi ben kucumsedim. Olurmu oyle diye onca millet kpss kasarken nasil olcak diye. Şuan arkadas hastane yonetim katinda idari kisimda kadroda. Asgari ucretle sabretti. Suan 2900 arti hastane doneri aliyor. 3300 dedi. Basimi taslarada degil vuracak yer bulamiyorum. Sunu anlatmak istedim biz 5 6 sene o sinav bu sinav diyerek direk tepeye oturmaya calisirken bu isler 6 ayda da oluyormus. Sadece ne yapmak gerektigini bilmek gerekir. P3 93 puan ile evde oturup sadece neler dondugunu gorunce isten anlamiyorum dedim. Alan olarak iktisat 23net kamu yonetimi 27 net muhasebe 26net hukuk 24net.... Hersey kpss de degil yani. Biraz alcaktan ucmak gerek. Hatami anladim. Artik alcaktan ucacagim.
-
@pek12 zorla da yaptıran yok kardeşim silah mı dayadı ziraat kafana . nasıl bilmiyor. banka ilk defa sınav acmıyor kardeşim. bu hep böyledir bekletiliriz parayı da veririz bekleriz .25 .000 tahmini basvurudan da 1000 kişi mülakata kalır gerisi sövdüğüyle kalır muhtemelen ben mesela. Ama bu son başvurumdur bankalar için .
-
@AdemSimit kafana silah dayamiyolar ama ekmek parası diyorsun baba eline bakmayim diyorsun önüne gelen her sınava başvuruyorsun var mı daha iyi bi alternatif ? Asgari ücretle calışan işçiyi küçümsemem ama üniversite okuyan hiç kimse daha iyi fırsatlar varken o ücretle çalışmaya tamah etmez. İşte o yüzden kurum sınavlarına giriyoruz. Geçen sene vakıfbank sinavı 2 haftada açıklandı, üst kurullar da mülakat listelerini geciktirmiyor. Ziraate ilk defa giriyorum ama önceki senenin forum başlıklarında da sonuç açıklamanın 1 ayı geçmediğini görürsün.
-
@pek12 1 ayı zaten geçmiyor kardeşim. bayram tatili diye bir şey var. benim anlatmak istediğim bunlara katlanmamıza gerek yok. Gazi üniversitesi mezunuyum bu ülkede artık mühendislerin ücretleri bile 1500e kadar indi. üniversite okumak büyük bir maharet değil . Kendine neler kattığın önemli. Cidden donanımlı biri isen bu sınavlara girmezsin. Donanımlı değilsen kusura bakma kimse ilk başlangıçta büyük meblalar vermez.
-
@pek12 aynı yolun yolcusuyuz isterim herkes çok güzel yerlerde çalışsın forumda kalitesiz insan yok zaten bundan da eminim. duygu kardeşimizin de dediği gibi aylarca açıklanmayan çoook sınav var. Bak bu gün alandan derece yapmış arkadaşım gümrük müfettişliğinden elendi belki de kasiyerlik yapacak bu adamın kpss puanı 95. Tek yaptığı ders çalışmak . alternatif üretmedi kendine.
-
suyunu çıkardılar alt tarafı 200 tane adam alcanız ne bu
-
Pazartesi ozel sektorde bir is gorusmesine gidecegim burayi bekleyip durdum belki kismetim baska yerdedur bilinmez lutfen bana dua edin arkadaslar riske atamayacagim daha fazla insallah olursa arayip sinavimi iptal edin diyecegim zaten artik biktim
-
@av.ssualp rabbim hakkında hayırlısını versin kardeşim.
-
Sınav açıklandığında puan ve sıralama yazıyo değil mi?
-
Salı sallanır, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişan olur, cuma mübarek gün, cumartesi pazar tatil. Şunun şurasında pazartesiye ne kaldı?
-
@AdemSimit allah razi olsun kardesim
-
Son duyum ne arkadaslar pazartesi mi
-
@duranvarlık maalesef facebook yorumu dogru bence ekim demisti birisi personel izinli oldugu icin ben de ona inaniyorum artik
-
@duranvarlık son duyum aciklandiginda artik kardesim aciklandiginda burdan duyuracam ben
-
@av.ssualp. kardesim ekime kadar ne izini bu sanmam sonuclar belli sadece butun sirketlerin mulakat tarihlerini belirlemesi bekleniyor hepsi tamam olunca verecekler sonuclari