Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@toobig4you işsizim var mı?
-
@pek12 türkçe çalışabilirsin özellikle cümlede anlam seni geliştirir
-
@toobig4you kitabını da yazar imzalı yollarım.
-
Arkadaşlar açıklanacak işte hergün yakınmakla birşey çözülmüyor.Bekleyin,sabredin sabrın sonu selamattir.
-
@pek12 ilk olarak kitap yazabilecek seviyeye gelmelisin. Sana bir tavsiye, duymak istediklerinin yazılmasını istiyorsan kurallarını senin belirleyeceğin bir forum açabilirsin bu yolla sinirlerin bozulmamış olur.
-
@toobig4you yav he he.
-
arkadaşlar arayan soran bi duyum alan var mıdır ?
-
Insallah bu cumaya kadar aciklanir yani artik yeter yaa cumaya kadar 40 gun olacak. 40 gun sinav sonucu mu bekler ya
-
@pek12 bugun insan kaynaklarını aradım pek'in verdiği 85 liranin hakkını nasıl vereceğiz diye kahroluyor çocuklar.
-
@toobig4you kisisel kavgalarini baska yerde surdursen iyi olur artik
-
@toobig4you ziraati bilmem de sen adam yerine konulup ciddiye alinmaktan bayağı bi kahrolmuşsun uzuluyorum bak harcanıyon buralarda... Sen bu yoldan sapma, komik de zeki de değilsin ama kendine inancin olsun, hem çürük kaşarın bile alıcısı var senin neden olmasın ki? Söz işsizlikten kurtulur kurtulmaz komikliğine gülüp ilk siftahı ben vericem harçlık yapıp dolanırsın aylak aylak ha bu arada aylak da olsan kendinden utanmak yok adam yerine konulmak istedigin müddet mentionla geç de olsa ben varım. ziraatçilere ulu orta ayıp olur demem seve seve veririm cevabını.
-
@pek12 hadi bakalım işşizlikten kurtulduğunda yap bu dediklerini
-
GELDİ SONUCLAR
-
68 MÜLAKAT OLMADI KATILIM İÇİN
-
@AdemSimit benimki de 68 olmadı katılım. Ancak İngilizce ve Genel Kültürde çok yanlışım çıkmış! Enteresan
-
Bende 68 ile elenmişim.İngilizce yaktı.Taban doğru sayısı yayınlanmadı mı acaba?
-
70 le katılım olmadı kaçla giren oldu acaba son
-
@BluePhantom genel yetenek full alan 15 ben de ingilizce ve genel kültürde patlamışım umduğum gibiydi biraaz düşük sadece kazanan kardeşlerimiz vardır inşallah forumdan .
-
72 istanbul ziraat katilim mulakata hak kazanmisim arkadaslar. Herkes icin hayirlisi olsun. Ilk defa bi bankanin sinavinda mulakata girmeye hak kazandim bu arada benim icin ilk deneyim olacak.
-
Leasing bakamıyorum link verir misiniz