Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@Lex-fori 20 gunluk izni 10 gunluk bayram izniyle birlestirmisler
-
@av.ssualp kardesim su bilgi kesin: sinav sonuclari belli ancak her sirketin leasing yatirim portfoy katilim vs. Mulakat icin tarih belirlemeleri bekleniyor hepsi tamam olduktan sonra verilecek sonuclar ziraat bankasi sinavi aciklamak isteyecek anadolu universitesindeki 2-3 memurun tatilini mi bekliyecek? Yok oyle birsey. Ziraat bankasi tamam oldugunda verilecek sonuclar.her sirket mulakatini kendisi yapacak ondan dolayi bu kadar beklenmesinin sebebi.
Dedigin gibi 15-20 gun sonra aciklanirsa da. Anadolu universitesindeki memurlarin izinlerinin bitmesi beklendigi icin degil ziraat bankasi o tarihte aciklanmasini istedigi icin o tarihte aciklanmis olur zaten -
anadolu uni sayfasindan çok burdan kontrol ediyorum aciklanip aciklanmadigini
-
@Lex-fori hocam siz bu bilgiyi nerden edindiniz acaba?
-
@pek12 insan kaynaklarinda calisan bir arkadas vasitasiyla edindigim bir bilgi bayramdan once de yazmistim burda
-
@Lex-fori son dakika bilgisi alırsanız paylaşın yine.
-
@Lex-fori sen sonucunu öğrenmişsindir o zaman
-
@mneclk yok artik sen de bilgiyi aldigim kisiyi tanimiyorum zaten bi arkadasim telefonla arayip ogrenmisti ama saglam bir bilgi yani onu soyleyebilirim.
-
icimden bir ses yarin aciklayacaklar sinavi diyor kaynak saglam
-
@toobig4you kaynağın nedir ve nerdendir?
-
@BluePhantom kaynak yaziyor iste icimden Bir ses
-
@toobig4you kardeşim kaç haftadır bin bir stres telaşla bekliyor millet durmadan sayfa yeniliyor senin aptala malum olur iletilerini görmek zorunda mıyız? O değil seni ciddiye alıp beklentiye girenler çıkıyor farkındaysan. Maksadın kafa bulmak, eğlenmek vs. ise -ki öyle- ötede oyna bi zahmet!
-
Germeyin ortamı arkadaş aklından geçeni yazmış hepimizin durumu aynı, galiba bu süreç arkadaşı biraz fazla olumsuz etkiledi hoşgörülü olmak lazım.
-
@pek12 gormek zorunda degılsın, hatta cevap yazmak zorunda bıle degılsın, ne yazıp ne yazmamam gerektıgını sorgulayacak durunda hıc degılsın
-
Herkes istediğini yazıp yazmamakta özgür. Rahatsız olan girmez duymaz. Ancak şöyle de bir şey var "bugün açıklanacak kaynak sağlam" diye insanların umutlarıyla oynamaya da kimsenin hakkı yok. Normal şartlarda buraya, Anadolu Üniversitesi'ne ve ziraat'in sayfasına günde bir kez bakıp çıkarken böyle şeyler yazılınca günde 30 kez giriyorum. Eğlence arıyorsanız insanların sinirleri ve umutlarıyla eğlence olmaz. Bugün açıklanacağını hissediyorsanız buraya yazmamak herkes için daha hayırlı olacaktır. Ancak dediğim gibi yine sizin vicdanınıza ve özgür kanaatinize kalmış.
-
Başta ziraat almak üzere alacakları kuş kadar alımlar için bile türlü eziyetleri, geciktirmeleri reva gören, sorumsuz devlet kurumlarını Allah'a havale ediyorum. Şikayet edecek başka 1 merci kalmadı zira.
-
@Tutuklu hayır daha önce de yapti aynısinı, baska insanlar tepki gosterirken ben saka yollu uyarmıstım. Bu sefer benim de sinirlerimi bozdu.
-
@toobig4you ulu orta bi yere yazarsan, hele ki milleti saf yerine koyarsan boynumun borcudur görürüm ve illa ki sorgularım. Her şeyi geçtim bu forumun ve sayfanın bir kullanim amacı var, tek yapman gereken biraz burdakilerin psikolojisini anlayıp forumun amacına uygun davranmak.
-
Arkadaşlar şimdi diyelim ki ziraat bu hafta açıkladı ve mulakati ekim sonu kasım gibi yaptı askerlik olayı olursa nasıl olcak bu konuda bi bilgisi olan var mi?
-
@pek12 işine bak