Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
71 ile hak kazannmisim herkeze Allah hayirlisini nasip etsin
-
@hazirlanan nerede o 80 üstü diyenler . dedik biz 75 i geçmez diye hayırlısı olsun kardeşim benim
-
benim de 87 puanla portföy oldu başka kazanan var mı burda portföy yönetimini?
-
@sayınseyirci hayırlı olsun kardeşim . dediğimiz gibi oldu yanıltmadık kimseyi çok şükür
-
@AdemSimit eyvallah kardesim saol
-
@AdemSimit Genel yetenek 27-3 Alan 16-4 kazananları tebrik ederim
-
@sayınseyirci 1 puanla kaçırdık desene daha bi üzüldüm şimdi
-
@duygu123asd Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017) içinde söyledi:
benim de 87 puanla portföy oldu başka kazanan var mı burda portföy yönetimini?
duygu hanım hangi kaynakları kullandınız?
-
@GAG 70 miydi puanınız hocam
-
Boşuna beklediğime yanarım.
-
@av-ssualp kardeşim durum nedir senin sonucunu çok merak ediyordum.
-
82 puanla mulakata hak kazanmısım bugun acıklanacak demıstım doğru tahmin etmişim demekki
-
İst. leasing 81 var, leasing ist. baska arkadaslar burada mı ? Tabanı-tavanı öğrenelim.
-
@AdemSimit vallaha oyle cok tesekkur ederim
-
@AdemSimit Aynen 70
-
anlamıyrum alandan 21 yanlışım çıkmış oysa 7 yanlış bekliyordum.tuhaf geldi.kaydırmam ı yaptım acaba?
-
@AdemSimit kardesim baska bir sirketin mulakatindaydim simdi baktim sonucuma olumlu benim bugunku mulakatta is teklifini kabul etmistim degisik birgun senin de insallah olumludur
-
@pek12 kardesim kazandin mi insallah kazanmissindir
-
@av.ssualp 3 puanla kaçtı hocam teklifi kabul etmen gayet güzel isabetli olmuş bence . Rabbim hakkında hayırlısını versin hocam cidden sevindim senin adına : )
-
@BluePhantom bu sınava özel bir çalışma yapmadım ben kpss bilgilerim tazeydı zaten. benim ingilizce full geldi o yüzden yüksek sanırım puanım