Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@gerha herkes leasingte alım az olacak puan yüksek olur diye katılıma yüklendi ardından 61'e kadar düştü puan. Ah ah keşke oyun teorisi kullansaydık biraz!
-
Ziraatin mulaakat deneyimi olan arkadaslar tecrubelerini aktarsa guzel olur
-
Mulakat tarihleri icin sonuc bekleniyor denildi mulakat listesi yok ortada ilginc sekilde.
-
@av.ssualp hocam sinav aciklanana kadar yasadik bi sitres aman bi de mulakat listesi cikarma basimiza gelir yakinda
-
@Lex-fori hocam sikintiya girdim issizim aralik hakimlik simavindan beri ozel sektorde bir is gorusmesi yaptim olumlu da ama.aklim ziraatte surec uzayabilir alinmayabilirim garantiyi mi secsem beklesem mi kafayi yedim
-
kardeşlerim şimdi bir konuda fikrinizi almak istiyorum konudan bağımsız. rahatsızlık vermiş olacağım ama kusuruma bakmayın . 68 ile mülakata kalamadık. Başka bir bankanın mülakatı bugün açıklandı olumsuz dönüş aldım. Gelir uzmanlığına yeten puanım var fakat alım ne zaman olur belirsiz. Diğer bankaların da ilanları belirsiz. Avivasadan mülakat daveti almıştım ne bu diye gittim. Olumlu döndüler işin kısası pazarlama . Yarın bölge müdürüyle son mülakata çağırdılar bire bir. Sizce kabul edeyim mi yoksa işsizlikle birlikte ders çalışmaya devam mı edeyim. Maddi anlamda çok bir sıkıntım yok fakat ben de para kazanmak istiyorum
-
@AdemSimit finansal danismanlik mi
-
@yakupgokhan evet hocam .
-
@AdemSimit diline guveniyosan hic bir mufettislikte uzmanlikta kazanamiycagin parayi kazanirsin orda avivasa antalya bolge sorumlusu oldu amcamin arkadasi 3 4 yılda adami hangi ulkelere gindermediler 5 yilda 2 tane ev aldi birer trilyonluk evlendi son model araba aldi. Aynen finansal danisman olarak baslamisti. Ama adami tanisan tamamen bu is icin yaratilmis rte 1 kendisi 2 dir konusmasiyla seni degil sigortalatmak nikahina aldirir o kadar soyliym. Ama genel itibariyle boyle dilin filan yoksa insanlari baglayamiyosan anca somurulursun 3 4 ay somrada kicina yekmeyi vururlar
-
@yakupgokhan anladım hocam çok teşekkür ederim bilgiler için .
-
@av.ssualp ziraatta avukatlikta maaslar nasil hocam
-
Arkadaşlar gişe memurluğu için mülakata kaldık çok şükür bir şey soracağım mülakatta hangi tarz sorular geliyor kaynak olarak nelere bakmalıyız ?
-
@Lex-fori ziraatte 3000 4000 arasi dediler maasa ama brut hocam.3 ayda 1 cift maas vekalet vs hesaplamdiginda brut nete denk geliyormus
-
Arkadaşlar ben de finans uzman yard. mülakata hak kazandım çok şükür. Watsapp grubu kurduysanız katılacagım.
-
arkadaşlar watsapp gurubu katılım uzman yardımcılığı içinse beni de alır mısınız ?
-
@hazirlanan valla grup henüz yok saniyorum ama kuralim katilim olanlar yazsin arkadaslar...
-
@sınavebesi katılım için grup kurulacaksa ben de katılmak isterim.
-
arkadaşlar başka bir forum sitesinde katılım bankasıyla alakalı bir kişinin yazdığı yorumu aynen kopyalıyorum.'' türkiye finans katılım bankasına başvurdum bütün süreçleri çok başarılı bir şekilde gectim hatta yazılı sınavda birinci oldum mulakatta namaz,oruç,cuma ne varsa soruldu imam mı arıyosunuz bankacımı dedim ve bitti kesinlikle tavsiye etmiyorum ''
-
böyle bir şey olabilir mi merak ediyorum. orada çalışacaksak eğer bu düşüncelerde bu yaşam tarzında olmak zorunda mıyız ya valla işsızlikten başvurdum benim de katılım bankalarından pek hoşlandığım söylenemez nasıl bir çalışma ortamı var onu bile bilmiyorum. bir de katılım bankalarından başka bankalara geçilmiyormuş sanırım bileniniz var mı?
-
ziraat katılımda öyle bir durum söz konusu değil bende girdim 2016 şubat sınavında birinci oldum elendim. Elenme sebebi soruları bilememe değil referans olmaması. Açık olan iki tane kızı aldılar. Dini bir duruma bakmıyorlar yani. Sorulara gelince elbette katılım bankası kavramlaarı çoğu dini kavramlar zaten onları sormaları normal. Örneğin zekat oranları gibi. Çünkü alanı bu islami bankacılıktır. Müvakkim mal ( helal mal) gayrimüvakkim mal (haram mal ) gibi şeyler.