Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@gökhan Arkadaşım Vakıfbankın son alımında uzman yrd. na girdi.Normalde eğitimlerden sonra sınav yapılmıyomuş.İlk defa onlara sınav yapmışlar.Bilginiz olsun bize de yapabilirler sürpriz yaşamayalım :))
-
@darülmihen hadi yaa olsun hocam ne olacak alıştık artık zaten tam tersine sınav olmayınca tuhaf hissediyorum kendimi
-
Ziraat Katılım uzman yrd. İçin; eğitim ilk 1 hafta ve sonra ki 2.5 ay Ankarada olacak, bu sürede maaş ödenecek ama hangi tarihlerde ve ne kadar maaş ödeneceği net değil.
Yeni başlayan uzman yrd. İstanbul için senede 33-35 bin lira alıyor sanırım (halkbankda çalışan uzman yrd.nın söylediğine göre)
-
@henrykissinger Eğitim sürecini vs nerden öğrendiniz?
-
Aylık 3k bile yapmıyor o zaman, o da iyiymiş.
-
İnsan kaynaklarından belirttiler, herhangi bir grubunuz varsa oraya bilgi verin diye bende sadece burasını biliyorum, eğer başka bir facebook, whatsapp vs. grubu varsa oraya da iletirsiniz bu konuda çok soru geldiği için İK'yı arayıp maaş miktarı sormanın bir faydası yok onların da bilgisi yok.
-
@henrykissinger ik ya hangi no dan ulastiniz
-
@henrykissinger maaşı bende senelik 40bin artı yemek için verilen setcardlarla birlikte aylık 300 tl civarı olacak diye tahmin ediyorum.Ortalama 3.5/3.6 ele geçer yani aylık.benim kaynağımda ziraatte uzman yardımcısı
-
@luck gönderilen mailde iki tane ik numarası verilmiş olması lazım.
-
@proofstriker senede bir kez, genelde Nisan ayında dağıtılan temettü ile o civara ulaşabilir ancak yeni başlayan uzman yrd. ilk senesinde temettü payı alamıyor sanırım. Maaşlar brüt olarak verildiği için sene sonuna doğru kesintiler artıyor. Sözleşmede göreceğiniz miktar da birçok kalemden oluştuğu ve brüt olduğu için o anda pek bir fikir vermeyecek, ilk maaşınızı aldığınızda öğreneceksiniz.
-
@henrykissinger ilk baştan beri yaptığım araştırmalarda maaşla ilgili bi netlik yok.Dediğiniz gibi elimize gelince anlıyacağız ama halk bankasıyla ziraat bankası arasında istanbul tazminatında ziraatin daha iyi bi mebla verdiğini de biliyorum.Artık bordro netleştirecek herşeyi hayırlısı olsun
-
Aile hekiminden alınan rapor geçerli değil mi arkadaşlar
-
Hastaneden yaparsak bu raporu kaç günde alabiliyoruz süre kısıtlı malum.
-
@arz hastaneden hastaneye değişiyor arayıp öğrenmeniz faydanıza olur. Bir devlet hastanesinde 1 hafta, diğerinde 1 günde verebileceklerini söylediler. Kurul her hastanede her gün toplanmıyor.
-
@arz Ben sabah 9 gibi hastaneye gittim.Önce sağlık kurulu bölümüne gittim hazır dilekçe gibi bi şey var onu doldurduktan sonra üzerinde 7 tane bölümün olduğu bi kağıt verdiler.O kağıtla birlikte vezneye gittim 200 TL ödedikten sonra 7 doktora tek tek gittim.Sonra o kağıdı tekrar sağlık kuruluna götürdüm.Tüm bunlar 11 buçuğa doğru bitti.1.30 da heyete giriyosunuz heyet bi kaç dk sürüyo. 3.30-4 arasında da o günkü tüm raporlar çıkıyo.Tabi ben gitmeden hastaneyi aradım. Sabah erken gelirseniz öğleden sonra alırsınız dediler.Siz de arayabilirsiniz bilgi verirler.
-
@darülmihen hangi hastane?
-
@zede T.C. Sağlık Bakanlığı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi :))
-
arkadaslar diploma fotokopisi cektirirken alt kisimdaki sekiller cikmamis sigmadigi icin. belgeyi verirken sorun olur mu?
-
@zede 2.5 aylık eğitimi sizde mi İK' dan öğrendiniz?
-
Diplomanın aslı yerine öğrenci işlerinden alınan aslı gidibir yazılı imzalı fotokopisi kullanılabilir mi? Bilen var mi?