Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
@luck katılım servis görevlisi kazandığım ilden başka bir il için çağrıldım
-
@ibrafive hayirli olsunn
-
@ibrafive kazandgim il derken mulakatta asil oldugun il mi yoksa ?nasil?
-
Yanlis anlamadiysam 2.5 ay egitim var bu nasil bir egitim bu kadar uzun
-
Sigorta& Emeklilik servis görevlisinin eğitimleri hakkında bilgisi olan var mı? 16 Aralıktan sonra çalışma illerine mi gönderecekler acaba?
-
Yollanılan mailde ücret politikası ile ilgili herhangi bir şey yazmıyor. Keşke bunu da belirtselerdi de son dakika şoku falan yaşamasaydık. Benim bu konularda pek bilgim yok. İnternette de sağlıklı bir bilgi yok. (İstanbul Tazminatı, Dil Tazminatı vs ). Eğitimin uzunluğu da ayrı bir mesele.
-
@luck teşekkür ederim.pek hevesli olarak gitmiyorum maaş geçim sıkıntısı yaratacak gibi.ben geçen yılki alımda asil olarak başka bir şehri kazanmıştım ziraat katılım servis görevlisini.tercih ettiğim ilde şube açılmadı beni ankara da çalışırmısınız diye aradılar
-
@nevsinmengü uzman yardımcılığı mı servis görevlisi mi sizin.ben aradıklarında maaşı sordum sözleşmede görürsünüz gibi garip bi cevap veerdiler
-
@ibrafive katılım uzman yardımcılığı benim. Hayır tatmin etmeyecek bir miktar ise boşuna sağlık kurulu raporuna, yola vs. para vermek istemiyorum. Aramaya çalıştığımda da İngilizce konuşan bir sekreter çıkıyor çok garip. Yarın bir daha denerim.
-
@nevsinmengü ortalama aylık 3300-3500 arası olur günlük 15 tl yemek kartınıza yatar büyük ihtimalle
-
Anladım teşekkür ederim, maaşı öğrendiğim andan itibaren buradan paylaşacağım. Lüzumsuz bir gizem yaratılıyor bu konularda
-
Arkadaşlar sigorta&emeklilik de servis görevlisi maaşı tam olarak ne kadar bir de eğitim de kıyafet sakal vs... durumu nedir bilginiz var mı ?
-
@ibrafive istanbul icin mi servis gorevlisi.baska mulakat sonucu bekliyorsan hic gitme bence
-
@luck ankara için çağırdılar.guydan elendim sgk bekliyorum ama olacağını sanmıyorum.guyu kazanacak referans bulamadım sgk hiç olmaz sanırım.mecburum yapacak birşeyim yok işsizim yaş 30 oldu
-
@ibrafive surpriz sekilde sgk olur insallah.
-
@zede spk lisanslama sınavlarına gireceğiz, bu sürede ancak verebiliriz, bir de 2000'li yılların başında bu eğitim 9 aymış, en son alım olan 2015'te bile 4 aydı, maaşlar da eğitim süresince tam yatıyor
-
@gökhan Ya bizden başka servis görevlisi yok ya da herkesin soruları var ama cevaplar kimsede yok :))
-
@darülmihen 2. dediğin
-
@darülmihen yaşayarak öğreneceğiz artık hocam
-
@akliselim Herkes her şeyi biliyo ben bi şey bilmiyomuşum gibi geliyo nedense Misal SPK Lisanslama Sınavları.