Ziraat Bankası Uzman Yardımcılığı, Servis Görevlisi Alımı (2017)
-
Türkiye finans için konuşuyorum Ya özel şirket ister namaz kılanı alır ister şarap içeni. Özel bir şirketin kimi alacağının eleştirilmesi çok komik duruyor. İsterse papaya teklif yapar isterse kral salmana. Adı üstünde özel
-
@bonus oha!!!! ''açık olan iki tane kızı aldılar'' zihniyete bak orada çalışacaksam o yaşam tarzına uymak zorunda mıyım ya? aman kalsın gitmeyeceğim ben sanırım mülakata kariyer başlangıcı olarak çok kötü bir adım olacak benim için o kadar pişmanım ki portföyü, yatırımı seçmediğime
-
@gerha mülakata gidin ama referans bulun. Siz yanlış anladınız yaşam tarzına uymayan iki kişiyi aldılar yani demek istediğim yaşamına bakmıyorlar. O kızların birinin babası ziraat emeklisi diğerinin kocası halkbank çalışanıydı. Mülakata gidin mutlaka ama referans bulun öyle gidin. Zaten elenirseniz banka için bi daha sınava giremiceksiniz.
-
ayrıca ek olarak yedek kalsanız bile banka 4 5 ay sonra ihtiyaç dahilinde yedekleri de çağırıyor. Gitmemezlik yapmayın şansınız fazla yani
-
hocam maaşı nasıl acaba diğer banka uzman yardımcılıklarından düşük diyorlar katılım bankalarının maaşı bir bilginiz var mı bu konuda?
-
maaş olarak normal ziraat bankası ile aynıdır diye biliyorum
-
@AdemSimit İyi düşün. Kendine yakışan ve aldığın eğitimin hakkını verebileceğin bir yere gir derim. Zaten parasal yönden bir sıkıntın yok! Pazarlama en dandik departmandır uzak dur derim. Yine de sen bilirsin. İyi şanslar!
-
-
katilim icin gruba katilacaklar @sınavebesi ne ozeldennumaralarin atsinlar
-
@gerha üst düzeysen ve torpilin varsa olur aksi takdirde mümkün değil. Örn: Şu an Ziraat Genel Müdürü Hüseyin Aydın BankAsya'dan gelme. Yani torpilin büyük yerden gelmesi lazım.
-
Arkadaslar numaralari bekliyorum o zaman gonderin grubu kurayim ben
-
@BOM numarani atar misin katilimsan
-
@sınavebesi attım numaramı
-
arkadaşlar mülakat tarihleri belli olduğunda buraya da yazar mısınız? ben de bakıyorum siteden ama gözden kaçırmayalım
-
arkadaşlar bir de mülakatların istanbulda olma ihtimali var mıdır? önceki senelerden bilen varsa yazarsa memnun olurum
-
istanbulda olacak zaten mülakatlar.
-
@erhankpss ik dan biriyle konuşmuştum ankarada olur bi ihtimal istanbulda da olabilri türü şeyler söylediler.
-
@pek12 ik daha iyi bilir tabi ama ziraat uzman yrd 2015 mülakatları istanbulda oldu. katılım ve diğer iştiraklerin genel müdürlükleri de istanbulda diye biliyorum. o yüzden ben yine istanbulda olacağını düşünüyorum.
-
@erhankpss ik yı yine aradım hiçbisey söylemiyolar açıklanmasını bekleyin diyolar sadece. Sureç ne kadar sürüyor bu konuda bi bilgimiz var mı erhan bey?
-
Arkadaşlar yatırım-portföy için kurulan vatsap grubuna beni de dahil eder misiniz?